26/09/2017

Omul de afaceri Pavel Sângeorzan investeşte în media. A cumparat 33% din N1 Nasaud

Anul 2013 aduce noi provocări pentru omul de afaceri Pavel Sângeorzan. Acesta, de curând a cumparat un pachet de acţiuni la o televiziune locală. Detine 33% din N1 Năsăud.

Pavel Sângeorzan a intrat în afaceri după revoluţie şi timp de mai bine de 20 de ani a tot investit în diferite domenii de activitate, astfel că la ora actuală Grupul Sălăuţa este una din afacerile de succes pe plan local şi nu numai.

Anul 2013 a debutat cu puţin noroc pentru Pavel Sângeorzan, amintim ca a inaugurat la Năsăud o staţie peco, unde lucrările vor continua pentru ridicarea unui hotel de patru stele, care se va termina abia în 2015. Pe lângă construcţii, comercializarea materialelor de contrucţii, cariera de marmură de la Anieş, staţii peco şi Pensiunea Sălăuţa, preocupările omului de afaceri se extind acum şi pe piaţa locală a mass mediei.

„Este o investiţie benefică pentru judeţ şi pentru noi ca oameni de afaceri dar şi pentru cei care urmăresc programul local.” a declarat Pavel Sângeorzan, care a subliniat totuşi că nu are o pasiune pentru acest domeniu şi nici nu cunoaşte această meserie.

„Prin intermediul mass mediei sunt multe lucruri pe care le putem afla, le putem expune, le putem arăta … ceea ce facem noi pentru noi, sau pentru comuna respectivă, sau pentru judeţ şi sigur că putem arăta şi ce fac alţii bine sau rău şi cred că e bine venită implicarea mea în domeniu.” a conchis Sângeorzan, care împreună cu Silviu Oltean investesc în acest proiect media.

Nelu Boldea, cel care se ocupa de acest post local şi care a rămas cu 34% din business a declarat, referindu-se la implicarea lui Pavel Sângeorzan în această afacere, că „Este un om cu capul pe umeri care ştie ce vrea, un om de afaceri de succes, cu influenţă în zona economică şi sper să aducă un plus televiziunii mele dar, asta numai după ce vom avea şi ceva concret.”

Nu vom interpreta declaraţia acestuia, că har domnului lasă loc de interpretări, dar aşteptăm cu interes să vedem ce se va întâmpla în continuare, se pare că deocamdată nu s-a conturat un proiect de viitor, dar primi paşi au fost făcuţi.

Geta Singeorzan