Omul de afaceri Pavel Sângeorzan investește în media. A cumparat 33% din N1 Nasaud

Anul 2013 aduce noi provocări pentru omul de afaceri Pavel Sângeorzan. Acesta, de curând a cumparat un pachet de acțiuni la o televiziune locală. Detine 33% din N1 Năsăud.

Pavel Sângeorzan a intrat în afaceri după revoluție și timp de mai bine de 20 de ani a tot investit în diferite domenii de activitate, astfel că la ora actuală Grupul Sălăuța este una din afacerile de succes pe plan local și nu numai.

Anul 2013 a debutat cu puțin noroc pentru Pavel Sângeorzan, amintim ca a inaugurat la Năsăud o stație peco, unde lucrările vor continua pentru ridicarea unui hotel de patru stele, care se va termina abia în 2015. Pe lângă construcții, comercializarea materialelor de contrucții, cariera de marmură de la Anieș, stații peco și Pensiunea Sălăuța, preocupările omului de afaceri se extind acum și pe piața locală a mass mediei.

„Este o investiție benefică pentru județ și pentru noi ca oameni de afaceri dar și pentru cei care urmăresc programul local.” a declarat Pavel Sângeorzan, care a subliniat totuși că nu are o pasiune pentru acest domeniu și nici nu cunoaște această meserie.

„Prin intermediul mass mediei sunt multe lucruri pe care le putem afla, le putem expune, le putem arăta … ceea ce facem noi pentru noi, sau pentru comuna respectivă, sau pentru județ și sigur că putem arăta și ce fac alții bine sau rău și cred că e bine venită implicarea mea în domeniu.” a conchis Sângeorzan, care împreună cu Silviu Oltean investesc în acest proiect media.

Nelu Boldea, cel care se ocupa de acest post local și care a rămas cu 34% din business a declarat, referindu-se la implicarea lui Pavel Sângeorzan în această afacere, că „Este un om cu capul pe umeri care știe ce vrea, un om de afaceri de succes, cu influență în zona economică și sper să aducă un plus televiziunii mele dar, asta numai după ce vom avea și ceva concret.”

Nu vom interpreta declarația acestuia, că har domnului lasă loc de interpretări, dar așteptăm cu interes să vedem ce se va întâmpla în continuare, se pare că deocamdată nu s-a conturat un proiect de viitor, dar primi pași au fost făcuți.

Geta Singeorzan

Leave a comment