Anca Carcu prinsa intre TRIBUN si Giovani Becali. Alooo Anca! Sunt, chiar daca nu iti vine sa crezi, Giiiooovanii Becalii

Lumea se precipita ametitor. Cu cateva ore in urma Anca Carcu, secretarul executiv al PRM,  a intrat in atentia unui alt personaj foarte important din clanul Becali – Giovani.

V.M.B: De ce v-a sunat d-nul Giovani Becali?

Ancuta Carcu: Sa ma roage sa ma impac cu deputatul independent George Becali.

V.M.B: De ce d-nul Vadim face pe indiferentul dar in acelasi timp le da speranta de retragere din partea dvs.

Ancuta Carcu: Pentru acest raspuns sa-l intrebati pe d-nul Vadim.

V.M.B: Cand aveti intalnire cu Giovani Becali? Dupa cum l-a sunat pe Vadim, il vedem oarecum implicat!

Ancuta Carcu: Atat pot sa va spun ca nu stiam ca d-nul presedinte Vadim a fost sunat de unul dintre membrii clanului Becali.

V.M.B: D-nul Vadim la o emisiune in direct pe RTV a declarat ca si dansul va spus sa il iertati pe Becali, ce veti face?

Ancuta Carcu: Repet nu am ninic cu d-nul George Becali am dorit doar sa-l opresc sa mai jigneasca femeile… Acum nu mai pot oprit sesizarea de la CNCD, intrucat deja se va da verdictul in maximum doua trei zile.

V.M.B: V-a propus ceva Giovani Becali?

Ancuta Carcu: Mi-a propus sa ne intalnim sa bem o cafea si ca va rezolva dumnealui divergentele dintre mine si domnul deputat Becali.

V.M.B: Cum va pare atitudinea domnului Giovani Becali prin interventia lui, sunandu-va?

Ancuta Carcu: Dupa cum ii cunosc eu pe machedoni, familisti convinsi da. Domnul George Becali cred ca nu suna dansul intrucat considera sub demnitatea sa, sa vorbeasca cu o femeie pe care a facut o matroana de bordel si centurista, cred ca ii e rusine sa isi recunoasca greseala.

Ramane sa urmarim firul epic … al povestii dintre Anca Carcu si Don Giovani.

v. m. bratfalean

Leave a comment