VIDEO: LA UNGUR si Marius CHIUZAN bat la usi larg deschise, dar nu le raspunde decat PORTARU’

 

Marius Chiuzan si LA Ungur contempla ciuterna de la Casa cu LEI

Echipa Bistrita in direct, de la TV Bistrita,  a fost in documentare la Primaria Bistrita si la Casa cu Lei, asa cum au specificat in emisiunea de marti seara.

Realizatorul emisiunii Marius Chiuzan, insotit de partenerul de emisiune si fost candidat la Primaria municipiului Bistrita, Lucian Adrian Ungur si de Geta Sangeorzan inarmata cu o camera video si cateva cereri in temeiul Legii 544 au purces, astazi, dupa amiaza, in jurul orei 14.15, la sediul Primariei … unde surprizaaaaaaaaaaaaa
Gardianul cauta sefii... in bobi

Drumul documentării când ai de-a face cu instituțiile statului este cel puțin greoi! Dacă nu știau acest lucru, cei care au pornit azi pe acest drum, cu siguranță că l-au aflat! În emsiunea realizată la Tv Bistrița de Marius Chiuzan, Lucian Adrian Ungur și Viluța Mihaiela Brătfălean, aceștia au fost apostrofați că vorbesc fără să se documenteze cu privire la ceva proiecte ale municipalității.

Și ca să fie pe placul telespectatorilor (cel puțin așa bănuim) au luat imediat atitudinea potrivită, au încercat să se documenteze și subliniez au încercat! Până la această oră nu au și reușit, dar le urăm baftă în continuare, mulți nervi și timp pentru a căuta adevărul. Bun! Proiectele vizate de cei trei, care pe la ușa primăriei erau de fapt doar doi (Marius și Ungur), sunt „Restaurarea și consolidarea clădirii monument istoric de categoria A – Strada Nicolae Titulescu, nr. 8! Centru de Artă Tradițională Casa cu Lei” și  respectiv „Reabilitarea și Modernizarea Parcului Municipal Bistrița”.

Nu are rost să vă dăm mai multe detalii… priviți imaginile și luați aminte! Dar va rugam sa urmariti inregistrarea si sa trageti singuri concluziile.

Mai multe joi seara, de la ora 20.00, pe TV Bistrita.

Leave a comment