23/09/2017

Dubla sarbatoare in familia POPESCU. Tatal si fiul au motive sa bea sampanie

Dubla sarbatoare, astazi, in familia Popescu. Dorin Popescu!

Politicianul liberal Dorin Popescu are cel putin doua motive bune si frumoase sa-si dubleze cupa de sampanie care o va bea cu prietenii si familia in aceasta seara.

Domnia sa a fost investit, in sedinta de astazi, in fuctia de vicepresedinte al Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud – a si depus juramantul, astazi, motiv de mare bucurie pentru ca se discuta despre asta inca din seara istorica de 9 decembrie 2012, cand fostul vicepresedinte, tot liberal, Stelian Dolha a castigat Colegiul 4 pentru Camera Deputatilor.

De atunci, au fost multe frictiuni, atat in interiorul PNL, cat si in USL pe tema nominalizarii fostului prefect din vremea Conventiei Democaratice pentru calitatea de vicepresedinte al CJ , dar totul e bine cand se termina cu bine, si astazi Dorin Popescu ne-a jurat, pe sfanta Biblie, sa ne apere interesele, noua,  maruntilor si muritorilor cetateni ai judetului. Sa fie intr-un Ceas Bun!

Tot astazi, unicul fiu al familiei Popescu – tanarul om de afaceri de succes Vlad Popescu  isi aniverseaza ziua de nastere.

La multi ani din partea redactiei bistritaonline.ro si multe, multe croaziere…

foto FB

v. m. bratfalean

 

Comentarii

  1. ADI spune:

    ce afaceri deruleaza fiul?