Categories
Agenda Auto Business News

ȘTABII de la METROPOLIS au BELELE mari! Fiscul le vinde mașinile de LUX, la licitație!

Afacerea Metropolis se prăbușește! Șefii milionari au fost puși la panoul rușinii, iar BOLIZII de LUX scoși la vânzare pentru recuperarea datoriilor către STAT.

Mașina unuia dintre patroni, zis “CIUTU” este UNICĂ în Europa de Est, un Merțan S65 AMG cu motor V12, bi-turbo de 6.500 cmc benzină și 800 C.P. Numai vopseaua alb-perlat costă aproximativ 3.000 de euro. Mașina este scoasă la licitație pentru 487.694 lei (peste 100.000 de euro).

Nici BMW-ul seria 7 a lui „Giany” nu scapă de ochii celor de la FISC, doar că l-au agățat pentru datorii pe afacerea MONTE-CALM (complexul imobiliar, nerealizat deocamdată din zona MOPAL). Bolidul lui “Giany” este scos la licitație pentru 100.000 de lei (25.000 de euro). Și în acest caz este vorba de un VAPOR pe roți, cu motor de 6.000 cmc, benzină.

Mașinile de LUX ale celor doi ștabi sunt foarte costisitoare, motoarele enorme au un consum mediu de 15 l de benzină, iar numai impozitul pentru o astfel de racheta depășește 2.000 de euro pe an. Automobilele  au fost achiziționate nou-nouțe, pe vremea când afacerea METROPOLIS era în floare.

La pachet mai sunt prinse și alte mașini luxoase: un Passat și un Audi A6 plus cîteva mașini de aprovizionare, 4 Dacii Logan Break și un Ford Transit.

Licitația cu strigare pentru Merțanul UNIC în Europa de Est, dar și pentru celelalte mașini ale grupului Metropolis va avea loc în 2 aprilie, pe strada Nicolae Odobescu nr. 17.

Cosmin Botezat

3 replies on “ȘTABII de la METROPOLIS au BELELE mari! Fiscul le vinde mașinile de LUX, la licitație!”

Ma bucur ca ati remarcat asa de repede si ma refer la BISTRITA ONLINE , dar ma intreb de ce nu ati remarcat la fel de repede cad acesti stabi asa cu ai numiti voi plateau salari la 3500 de oaneni si inpozite de ste de mii de euro si au facut ca numele orasului nostru sa fie cunoscut peste tot, au facut un hotel cu care ne putem mandri si alte si alte lucruri bune si nu ati scris nici un articol, nu ma deranjeaza ca ati scris dar consider ca este un articol rautacios, si cum ati demonstrato de mai multe ori ca va bucurati de necazul altora.Haideti sa nu mai fim rautaciosi, ca la oricine poate sa vina necazul, si sa nu ne bucuram de necazul semenilor nostri.

 Daca o sa cauti in arhiva Bistrita Online, o sa gasesti cateva materiale (cu tenta publicitara) despre hotelul de 4 stele. La vremea respectiva am scris eu despre super hotelul ce se construia si crede-ma, au fost articole pozitive.

Leave a Reply