FIROANA: de la TV Bistrita la Premiile GOPO

Ovidiu Danci a facut pasul in lumea mondena a capitalei. In urma cu cateva zile a dat lovitura cu Firoana la Premiile Gopo.

Firoana si Pavaluc a fost un proiect, gandit de Ovidiu Danci pentru TV Bistrita, si s-a lansat cu el in toamna anului 2010. Nu a fost un proiect rasunator, sau foarte rasunator pentru ca, conjudetenii nostri au o problema cu proiectele autohtone – intr-un cuvand simt nevoia sa le omoare din fasa:) si nu le dau foarte multe sanse. Cei 17 ani de media ma fac sa afirm asta.

Conducerea de atunci a TV Bistrita nu a inteles si nu a sustinut proiectul si dupa cateva luni acesta a disparut de pe ecranul televizorului. Ovidiu nu s-a lasat omorat si a dus-o pe Firoana peste tot pe unde a putut (pe bani foarte putini, scriu asta pentru ca am fost de fata la o negociere, care era jenanta) la nunti, inclusiv la celebra nunta a lui Fuji de la Cluj, la botezuri, cumetrii si alt gen de evenimente. I-a facut Firoanei si un show de noapte la Radio Somes, unde era foarte ascultata.

Pavaluc s-a pierdut pe drum, nu comentez de ce, poate alta data voi scrie sau voi vorbi despre asta pe TV Bistrita.

A pus-o pe Firoana pe Facebook, iar mai apoi viata l-a determinat s-o “ucida” pe biata Firoana de la Rebrisoara. Apropo, avem doua vedete din Rebrisoara: Firoana si Anca Carcu… sa vedem ce destine le astepta pe ambele.

Stiu si de ce a ucis-o dar nu facem vorbire aici si acum… dar Firoana ca o taranca neaosa a rezistat vremurilor de orice fel si luni seara s-a aratat in toata splendoarea ei, la Premiile Gopo.

Sufletul meu de taranca din Salcuta a stiut ca Firoana va rezista si va fi cel mai bun rol al balerinului Ovidiu Danci. Ma bucur ca am avut dreptate. Eu o iubesc pe Firoana! A fost dragoste la prima vedere.

Foto: cancan.ro

v. m. bratfalean

Leave a comment