25/09/2017

ALO! Sunteţi credibili?

Să spunem hop ţop, dacă tot ne apropiem de Paşte! Numai ieri aflam că „Şomo” zice „PA!” la PPDD şi că este bun de curtat de un partid serios, iar azi surprizăăă!

Să nu spună nimeni că problemele nu se rezolvă peste noapte, că la case mari se poate! Ioan Şomodean s-a instalat pe alt scaun de şef în politica locală de data asta la o formaţiune nouă, corectă, imaculată, în curs de formare, aşa zisa ALO, Alianţa Lege şi Ordine, condusă de preşedintele Conf. Univ. Dr. Avocat Gheorghe Dinu.

Acuma ce o fi vom mai vedea, au oamenii 700 de semnături adunate în Bistriţa Năsăud şi se organizează, iar de această organizare se ocupă în continuare, pe plan local, preşedintele ALO BN, Marius Cioancă, ex preşedinte interimar PPDD BN şi primvicepreşedintele Ioan Şomodean, ex-vicepreşedinte PPDD BN.

Sperăm ca lucrurile să meargă alt fel în această organizaţie, deşi aşteptăm cu interes să apară vreo altă „blondă supremă”, că fără nu are culoare şi feminitate un partid politic.

Pe de altă parte, probabil acum, echipa formată la PPDD BN (Marius şi Nelu), îşi va putea pune în aplicare planurile şi acţiunile refuzate de DD la Bucureşti. Vedem câţi membri PPDD se vor muta în noua barcă alături de vechea lor conducere( adică veche cam din februarie), dar întrebarea este: domnilor sunte-ţi credibili?

Geta Singeorzan

Comentarii

  1. ioan spune:

    Felicitari pentru ca areti adevarata fata a barbatului cioanca , influentat de somodean.