ALIN SESERMAN: nu am votat banii pentru Gloria

Cred ca sunt singurul consilier care in ultimii 6 ani (in 2007 mi-am dat demisia din consiliu local) nu am votat banii pentru Gloria. Nici joi nu am votat nici un ban. Cat priveste cumpararea bazei sportive cred ca o sa propun un referendum local.

Din fericire putem sa ne exprimam liber. Nu numai pe facebook. Aseara am fost la AS TV. Altfel priveam neputinciosi cum se manipuleaza torential. Sper sa votam consilieri locali independenti. In mod categoric voi candida. Am luat cel mai mare numar de voturi in tara intr-un colegiu USL doar ca sistemul de distribuire a mandatelor este nedrept.

Majoritatea parlamentarilor PDL au obtinut 5000 de voturi in timp ce eu am obtinut peste 6600, locul 3 pe tara. Activitatea mea poate fi vizualizata pe site-ul primariei. Eu niciodata nu votez la comanda nimanui. Nici a lui Ioan Oltean. Ca sa fie foarte clar. Sa inteleg ca daca nu votez la comanda trebuie sa mi se retraga sprijinul politic? Asta-i foarte tare.

Eu sper ca PSD si PNL sa se inteleaga din nou. Sunt compatibili. Mai putin insa compatibili cu Ovidiu Cretu. Am discutat cu primarul si i-am propus cele 10 proiecte sa fie introduse in lista de investitii. Daca erau votate in 2009 cand le-am pus pe masa consiliului era si mai bine. Au fost votate acum.

O sa-i reprezint in continuare pe bistriteni cu cinste. Parerea mea fata de actiunile culturale poate fi vizualizata aici.

Alin Seserman

preluare de pe FB

foto: citynews.ro

 

Leave a comment