Rotary Club Bistrița împlinește 15 ani de activitate

Asociația Rotary Internațonal District 2241 Romania și Republica Moldova organizează la Bistrița, în perioada 5-7 aprilie, adunarea Districtuală și Seminarul de Membership. În cadrul întâlnirii este programat și un moment festiv „Rotary Club Bistrița la 15 ani”.

Bistrița este o locație de referință pentru rotaryenii din țară, aici au fost găzduite mai multe evenimente importante, clubul a evoluat, iar la aprecieri este inclusă și calitatea membrilor bistrițeni.

Programul stabilit este unul foarte încărcat, dar pus la punct în cel mai mic detaliu. Dan Mihai Å¢acăl, președintele Rotary Club Bistrița, a declarat că  pregătirile pentru organizarea evenimentului au început de mai bine de două luni.

Întâlnirile de la Bistrița sunt găzduite de Hotelul Metropolis și participă la evenimente Guvernatorul în exercițiu, Radu Popescu, Marian Mocan (Guvernator Ales District 2241, 2013-2014), foști Guvernatori districtuali, președinți și secretari de cluburi, membri, dar și oficialități.

Rotary Club Bistrița a luat naștere în 20.06.1998. Mai multe personalități ale micului nostru burg au făcut sau fac parte din această familie, care numără astăzi 44 de membri. În cei 15 ani de activitate peste 80 de persoane și-au adus aportul, ca membri, în acțiunile derulate de Rotary Club Bistrița. În ceas aniversar le dorim succes în tot ce își propun să facă pentru bistrițeni și mulți, mulți ani de activitate.

Geta Singeorzan

Leave a comment