Categories
Afaceri Business News

VIDEO/FOTO: PRIMARUL din Livezile si-a decorat singur biroul. La DOROLEA, 250 de familii vor avea apa la robinet

Tanarul si veselul primar de la Livezile, Traian Simonca, este intr-o forma foarte buna. Repara, construieste, face proiecte, antameaza credite, se gandeste la infratiri in Franta, se pregateste pentru sarbatorirea celor 700 de ani de atestare documentara a localitatii JAD. Intr-un cuvant munceste pe rupte pentru dezvoltarea comunitatii, pe care a castigat-o prin vot in iunie 2012.

Dar sa o luam cu inceputul. Aici, vorbim de faptul ca intr-un timp foarte scurt, din decembrie incoace,  si-a reamenajat biroul mostenit de la predecesorul Tica Neamt, fostul primar de la Livezile. Contrastul este asa de mare incat am ramas foarte surprinsa cand am intrat (vezi foto). A mers pe culori calde si totul este foarte modern si de bun gust. Primarul ne-a asigurat ca dansul a fost decoratorul si s-a ocupat si de lipirea parchetului. Sa-l stapaneasca sanatos si acest birou nou sa-i aduca multa inspiratie si realizari pentru comunitate.

In aceasta perioada primarul Traian Simionca si echipa domniei sale sunt foarte concentrati pe rezolvarea problemei cu apa, la peste 250 de familii, din satul Dorolea, in cadrul unui proiect mult mai amplu pe Masura 3.2.2., care va aduce multe schimbari si imbunatatiri in cocheta localitate.

Amanunte VIDEO:

v. m. bratfalean

1 reply on “VIDEO/FOTO: PRIMARUL din Livezile si-a decorat singur biroul. La DOROLEA, 250 de familii vor avea apa la robinet”

Leave a Reply