Categories
Agenda Colțu' blocului D'ale mele Info-box News

COLTU’ BLOCULUI: De la PROTECTIA consumatorului la Protectia CONCURSULUI :)

Nu stiu daca e sau nu o “stire” care sa va intereseze dar va spun ca miercuri se va instala noua sefa la Protectia Consumatorilor, madame Denes.

Va spun asta pentru ca ma gandesc ce curva (scuzati-mi expresia) e politica. L-au tinut pe Diugan, (recunosc ca nu-mi amintesc celalalt nume), actualul sef) in sah pana in ultimul moment, inainte de ziua de 22 martie cand a avut loc examenul la Bucuresti, ca joi seara, inainte sa plece trenul din gara :), sa  i  spuna ca nu merge el.

Nici macar colegii de job nu i-au spus ca va merge altcineva. Veti spune si comenta ca multi din interiorul OPC B-N stiau ca nu ramane Diugan sef, dar fiind cu el zi de zi isi dadeau seama cat suflet pune, cata speranta, ca va ramane in continuare la conducerea institutiei.

Multora de acolo le era, efectiv, jena sa -i spun ca se indoiesc ca va domnia sa ALESUL, ca numirile s-au facut si ca dansul nu a facut decat sa tina locul caldut doamnei care se afla in concediu de maternitate si ca acum a renuntat la 4 luni din acest concediu, pentru acest post dedicat.

In povestea asta vedem zi de zi zicala noastra romaneasca ,,stie tot satul si nu stie barbatul,,…

Ce pacat ca asa se face politica, si la toate partidele, foste si actuale, e la fel. Daca nu esti ,,bazat,, se folosesc pur si simplu de tine si te arunca.

 

bistritaonline.ro

 

Leave a Reply