25/09/2017

VIDEO: Laboratorul Optimus Medica implicat in responsabilizarea socială pentru sănătate. Vezi ce spune GABRIELA BALAN…

Companiile responsabile din judeţul nostru înţeleg că trebuie să fie implicate în viaţa societăţii. Responsabilitatea socială a corporațiilor este un concept care se referă la o prezumtivă datorie pe care companiile, ca actori sociali, ar avea-o față de toate părțile implicate în desfășurarea acțiunilor presupuse de activitatea lor economică şi conceptul se referă la toate categoriile de companii, de la microîntreprinderi până la multinaționale.

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa Năsăud împreună cu mai mulţi parteneri derulează în judeţ un astfel de proiect, iar parte din acest program este şi laboratorul de analize medicale -  Optimus Medica.

Acest laborator a scos pe piaţă, încă de anul trecut, o ofertă care include un set de trei analize medicale gratuite. Oferta a fost foarte bine primită de medicii de familie şi intreprinderi, motiv pentru care acest program va continua.

Mai exact, laboratorul Optimus Medica a pus la dispoziţia partenerilor săi nişte vouchere. Acestea includ un pachet de investigaţii medicale, din care trei sunt gratuite şi restul contra cost. La setul de analize gratuite au acces şi persoanele care se adresează direct laboratorului, dar asta în aceleaşi condiţii, pe lângă analizele gratuite să solicite şi investigaţii suplimentare, care se vor plăti. Laboratorul  va veni pe piaţă, la cererea medicilor, şi cu  un set de analize gratuite pentru copii, dar în acelaşi regim şi condiţii.

Prin astfel de iniţiative, privaţii, din acest domeniu de activitate, vin în întâmpinarea oamenilor, iar pe de altă parte se acoperă anumite lipsuri ale sistemului de sănătate.

Geta Singeorzan