VIDEO/FOTO: Traian Simionca își va pune în practică ideile. Atrage investitorii in comuna Livezile

În ciuda vremii și a vremurilor la Livezile au demarat deja lucrări așteptate de comunitate.

Nici nu a dat bine colțul ierbii, iar vremea încă joacă feste celor care vor să demareze lucrări, dar există și excepții, adică șantiere pe care se lucrează de zor.

În Livezile se lucrează la proiecte de infrastructură, programate de administrația locală pentru acest an. De exemplu, pe strada numita pe Cruci, se execută lucrări la extinderea rețelei de canalizare și aducțiune de apă. Această zonă a evoluat foarte mult în ultima perioadă, iar odată cu aceste lucrări se pun la punct ultimele detalii, care rezolva practic problemele care mai există.  Oamenii din această zonă beneficiază de infrastructura de apă și canal, dar și de un drum proaspăt modernizat.

Există și lucrări care sunt mai puțin vizibile, asta deoarece locațiile sunt în afara zonei locuite. Un utilaj execută în aceste zile un șanț pe o distanță de aproape 2000 de metri, lucrare necesară pentru a proteja drumul de acces la pășune, drum care a fost pietruit dar fără infrastructura de șanțuri este erodat de ape.

Chiar în vârf de deal se ridică semeț, pas cu pas, o clădire. Este vorba despre o inițiativă a administrației locale, condusă de primarul Traian Simionca, care se va adresa persoanelor care ies cu animalele pe pășunea comunală. Practic este vorba de un adăpost, dar investiția va avea pe viitor dublă utilitate, asta dacă Traian Simionca își va pune în practică ideeile menite să facă dintr-o simplă pășune o zonă atractivă pentru turiști, dar si pentru localnici.

Geta Singeorzan

Leave a comment