Pop Daniel, alias Madaritu: service auto sau paravan?

Umbla vorba pe la coltu’ blocului ca in dosarul dezmembrarilor de masini furate ar fi implicat si omul de afaceri Pop Daniel, alias Madaritu. Acesta detine un service auto, dar gurile rele spun ca ar fi doar un paravan pentru afacerile necurate care le face, de fapt. Desi este vazut zilnic in corul bisericii din Decebal (biserica aferenta religiei din care face parte), lumea vorbeste ca nu si-ar fi lasat deoparte afacerile cu iz ilegal si ca in continuare isi vede linistit de treburi. Cat de curate sau necurate ii sunt afacerile, ramane de vazut. Vom veni cu amanunte despre acest caz. Deocamdata este doar o barfa ce circula in cercurile “inalte ” prin care se invarte Madaritu.

Aida Marin

Join the Conversation

10 Comments

  1. se spune ca in data de 13 03 2013 ora 13 , 45 a fost in incinta acestei spalatorii a lui madaritu un vw passat de culoare albastra model 2002 cu nr MM20TGX si care a discutat pe parcursul a 1,30 h cu un domn in uniforma care era cu un mercedes E class de culoare gri cu nr BN19 HRV. CE SA FIE OARE?

  2. probabil ca cel in uniforma era politist , atunci probabil ca este in relatii bune pe acolo si cu siguranta despre acest subiect se va tacea mormant in curind.

  3. Aceasta ziarista care vine cu astfel de articole care zic ca umbla vorba si nu poate argumenta nimic, sa-i fie rusine ca scrie si inplica numele unui om care nu are nici o treaba cu stfel de lucruri pt munceste corect. MINCIUNI MINCIUNI MINCIUNI pt acel Service se poate verifica in ori ce min ca are monitorizare video non stop asa ca nu-i nevoie de astfel de minciuni .

  4. Asta-i ultima minciuna iesita pe piata, icredibil cat de usor se poate arunca cu noroi pt a murdari pe cineva.Va garantez ca este o minciuna si spun asta in cunostinta de cauza .faptul ca omul sa linistit si merge la biserica asta vad ca supara pe diavolita de ziarista care preia informati de la  coltul blocului , si se trezeste in fata calculatorului facad articole de doi lei.

  5. Vreau sa informez pe aceasta domnisoara care a scris articolul ca se inseala ,eu am fost in acel SERVICE cu masina la reparat si lucreaza un singur mecanic pe nume de CRISTI  care a muncit si la MERCEDES PAGU si este un baiat foarte priceput in reparati AUTO si sant convins ca acolo nu se face altceva vind un service mic si e toataziua lume, care face reparati la masini ,ca si eu am mers la mecanic la recomandarea unui prieten si am fost multumit de servicile prestate.

  6. Acest SERVICE la care se face referire nici macar nu este a lui Madaritu ci este inchiriat la un mecanic pe nume Cristi. asa ca va spun din surse sigure ca este o minciuna.

  7. poate politistul cu mercedesu gri sa dus acolo sa verifice toate masinile alea ciudate ce sint pe acolo,  cica cu numere de america si alte tari

  8. nu cred deoarece dupa discutie se pare ca cel cu mercedesul gri a condus ca antemergator pasatul indpre zona decebal. atat deocamdata

  9. Este un articol rautacios cu iz de a duce cititorul cu gandul la ceva rau dar nu este asa , faptul ca o persoana merge la biserica, ori si care ar fi aceasta  este  casa lui   Dumnezeu   , si daca se caieste de trecutul sau are mari sanse sa fie iertat, dar cei ce fac astfel de asocieri ca ar fi la coltul biserici au mari sanse sa ajunga in iad .dece nu putem intelege faptul ca fiecare are dreptul sa aleaga calea pe care sa mearga si daca acest om a ales aceasta cale haideti sa nu fim rautaciosi si sa-l lasam in pace, iar inainte de a face astfel de articole ar fi indicat sa faceti macar minimul de investigati sa va documentati daca este adevarat, dar eu va spun ca este o mare minciuna si se va dovedi acest lucru in scurt timp.Dumnezeu sa ne ajute pe toti pentru ca toti primim iertarea din mana lui.

  10. Da… ca majoritatea pocaitilor de altfel nu stiu cum nu le e frica de Dumnezeu ,la fel ca si Lutu de la Lutz automobile .Un sfat va dau oameni buni nu va faceti de lucru cu asemenea om ,mergeti cat vedeti cu ochii ,un om mai neserios fara cuvant si tepar ca ala nu gasiti pe toata fata pamantului.Bunul Dumnezeu o sa i intarca toate cate le face si ma rog , am fost la toti preotii platesc slujbe ca toata bataia de joc sa se intoarca asupra lui. Rusina sa vaie la toti “afaceristii” in traducere romaneasca TEPARII Bistritei

Leave a comment