VIDEO: ANCA CARCU loveste din nou! UMILINÅ¢Ă MAXIMĂ PENTRU VADIM TUDOR! Sexy peremista l-a făcut să plece dintr-o emisiune televizată

Liderul PRM C.V.Tudor a fost supus ieri la o umilință fără precedent, acesta părăsind furios pentru prima dată de când apare la televizor, emisiunea în care era invitat să răspundă acuzațiilor ce i se aduc de către mai mulți membrii ai partidului, de conducere despotică și totalitară, aceștia dorind organizarea unui Congres de urgență, în care acesta să fie schimbat din funcție.

În momentul în care secretarul executiv al PRM Anca Cârcu i-a reproșat șefului său că în cei peste 12 ani cât a fost parlamentar nu a făcut nimic pentru românii care l-au trimis în Casa Poporului, “Tribunul” a părăsit furios emisiunea de la RTV, acesta spunând că nu poate accepta să fie tras la răspundere de o puștoaică.

http://youtu.be/b4a3P7v_laE

mai multe poti citi AICI:

Join the Conversation

2 Comments

  1. Mulți ne amintim cu amărăciune acea zi de sîmbătă, 30 octombrie 2010, nefastă pentru soarta democrației în PRM. Atunci, la Congresul al V-lea, alegerea prin vot secret a organelor de conducere la nivel național a fost brutal întreruptă, – inventîndu-se un motiv pueril, acela că n-ar mai fi timp pentru spectacolul de închidere a Congresului.Jocul marionetelor Marius Marinescu È™i Codrin Ștefănescu atunci a reuÈ™it. S-au declarat, formal, alegerile ÅŸi organele în componența propusă ca fiind validate prin vot, ceea ce a creat o mare dezamăgire în rîndul delegaților. Această stare de spirit a fost transmisă în teritoriu, avînd drept consecință  îndepărtarea unei serii de militanți ai partidului.
         A fost într-un fel începutul cavalcadei decapitării filialelor (peste jumătate în 2 ani), al „executării” unor cadre de conducere, în urma unor hotărîri luate de 2-3 oameni de la Centru, dar ÅŸi al primirilor în partid ÅŸi al promovărilor unor persoane fără aprobarea organelor de partid competente(cazul Oana È™i Mariana Zăvoranu,Mariana Moculescu,Ioana Tufar etc)precum È™i apariÈ›iile la unele emisiuni de scandal ale liderului partidului. A fost încă un motiv al pierderii masive de electorat ÅŸi de aderenți, mai ales că unele din acele persoane promovate, aveau din start o proastă reputație.
      ASTA ÃŽN MOD SPECIAL PT SUSÈšINÄ‚TORII HABOTNICI AI LUI VADIM….

  2. Al cui joc il face Funar?
    Scris de Mihai Maftei pe April 18th, 2013
    Marele secretar general al PRM,doctor,economist Gheorghe Funar se pare ca nu-l mai vrea pe tribun de presedinte.Desi nu a semnat adresa pentru convocarea Consiliului National,alaturi de cei 27 de presedinti de filiale PRM, avand tupeul sa-i denigreze public,totusi face jocul altora.El si “sexi politician” Anca Viorica Carcu, ,cer tribunului convocarea CN mai degraba. Unde ? La Cluj Napoca sau Bistrita,daca nu chiar la Bucuresti,dar nu pe 15 iun. ci mai repede.Cu alte cuvinte sa scapam de el cat de repede. De cine ? Cum de cine ? De tribun.Oricum Vadim e mai prezent la Capatos decat la sediul partidului din Vasile Lascar.Oricum Vadim face numai ce vrea el,fara sa se consulte cu cei din Biroul Permanent.Pentru el,cei bolnavi si neispraviti sunt de valoare si nu cei ce mai intretin si fac ceva pentru PRM.Buzatu este bolnav, Mitzura e fata mare, Anca Petrescu schiteaza in stele, Funar e dupa unguroaice, Popescu are meditatii cu eleve la camera, popa Rus e la spovedit, Zanfirescu fileaza studente, Stanescu e cu tiganii, Gaucan cauta gauri in masele, Vulpoiu e in luna de miere….si iata cum bietul tribun ,trebuie sa conduca singur un partid de 15% catre 1,2% cat mai are azi PRM. Ce necaz pe bietul om. El ,cel ce a avut peste 1000 de femei,acum nu mai are nici o mie de membri. Maestre, odata cu andropauza te lasa si partidul!Te lasa si oamenii de linga tine,satui de demagogie,ipocrizie si mitocanie. Nu te mai suporta !Partidul chiar inregistrat la OSIM ,nu e propria feuda.Familia ti-o poti umili,neglija si batjocori,dar partidul NU !Degeaba pozezi in familistul crestin,ca totul e de suprafata. Sincer,doamna Doina e ,martora!Te suporta si iti suporta comportamentul huliganic,doar de dragul fetitelor.Caracterul,maestre,te-a parasit demult si asta doar daca l-ai avut vreodata.Farseor te stim. Actor de tabla ieftina ,la fel. Uituc si mincinos deopotriva.Altceva,trebuie sa mai arati daca ai. Cum toti stiu cine esti,iata ,acum te lasa. Plecarea lui Funar,e ultima reduta.Nici cainii nu te mai cred,doar te asteapta ,ca le e foame. Mai poti spala cate un leu prin ajutorul ,cica, oferit lor. Cat despre oamenii ce muncesc la redactie la negru,despre banii menuiti ce-i dai angajatilor si despre falsele declaratii fiscale trimise la Parlamentul Europei,nu e treaba mea ci a organelor abilitate .i totusi,intrebarea : al cui joc il face Funar ?Acest articol a fost receptionat de la un cititor fidel, prin cadrul programului TRIMITE STIRE din pagina noastra. De asemenea, Ziarul Stirea nu confirma spusele acestuia.

Leave a comment