18/08/2017

Sarbatoare mare in familia lui NICU MOLDOVAN! Primarul isi sarbatoreste ziua alaturi de fratele senator si viitorul ginere

Tanarul, harnicul si nelinistitul primar de la Beclean, Nicolae Moldovan, este astazi in sarbatoare personala. Isi aniverseaza ziua de nastere.

De fapt sarbatoarea a inceput inca de ieri in familiile Denes-Moldovan, in 13 aprilie a fost aniversarea fratelui primarului, senatorul PNL, Ioan Denes, care reprezinta colegiul II Senat in Parlamentul Romaniei.

Spune Nicu Moldovan: “toate momentele speciale te marcheaza dar astazi, pentru ca e duminica si sunt numai acasa cu cei dragi,  sarbatoresc doar cu familia,  cu prietenii de maine incepand vom marca si impreuna aniversarea mea. E un an aparte pentru ca avem cel mai frumos eveniment in familie. Se casatoreste fiica noastra cea mare si traim emotile necunoscutului. Azi sarbatorim cu viitorul ginerica… deci foarte restrans si foarte emotionant.

Cu privire la sincronizarea zilelor fratelui,  toate aniversarile sunt impreuna si tot timpul aveam senzatia ca suntem ca gemenii. Ne-a apropiat mult asta. Personal fiecare din noi ne dori sa avem parte doar de satisfactii pe toate planurile dar cel mai mult imi doresc sanatate si putere de a munci onest.”

Noi cei de la TV Bistrita si bistritaonline.ro nu putem decat sa fim alaturi de cei doi frati, care in ultimii 10 ani au reusit sa puna Becleanul pe harta importanta a Romaniei. La multi ani!