23/09/2017

FOTO: De la MAPA la SAPA! Primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, nu se dă în lături de la munca în agricultură

Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu din judeţul Bistriţa-Năsăud, este văzut ca unul dintre cei mai eleganţi primari ai unei comune din judeţul Bistriţa-Năsăud. Stilul său vestimentar i-a uimit pe mulţi, iar pe alţii i-a dus cu gândul înspre stilul adoptat şi de social-democratul Radu Mazăre.

Ţinutele sale sunt mereu asortate şi în tendinţă cu moda, iar primarului nu îi este frică să iasă din nota clasică şi să adopte ţinute moderne şi îndrăzneţe.

Însă, dacă atunci când iese în faţa cetăţenilor pentru a rezolva problemele comunităţii, primarul este mereu elegant, în viaţa sa persoanală, acesta dă dovada că este un om cât se poate de normal, care îmbrăcat lejer nu se dă în lături nici măcar de la munca în agricultură.

Drept dovadă, pentru a demonstra încă o dată că este un bun gospodar, Sorin Hognogi a renunţat la cămaşă, sacou şi pantaloni de stofă, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurţi, a pus mâna pe sapă şi s-a apucat de făcut straturi pentru a planta ceapă.

Sorin Hognogi primarul agricultor

Fotografia care indică acest lucru a fost postată de însuşi primarul Sorin Hognogi pe unul dintre site-urile de socializare, aceasta reuşind să adune mai multe comentarii şi LIKE-uri din partea prietenilor.

Sursa foto: www.facebook.com

redactie@bistritaonline.ro