FOTO: De la MAPA la SAPA! Primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, nu se dă în lături de la munca în agricultură

Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu din județul Bistrița-Năsăud, este văzut ca unul dintre cei mai eleganți primari ai unei comune din județul Bistrița-Năsăud. Stilul său vestimentar i-a uimit pe mulți, iar pe alții i-a dus cu gândul înspre stilul adoptat și de social-democratul Radu Mazăre.

Å¢inutele sale sunt mereu asortate și în tendință cu moda, iar primarului nu îi este frică să iasă din nota clasică și să adopte ținute moderne și îndrăznețe.

Însă, dacă atunci când iese în fața cetățenilor pentru a rezolva problemele comunității, primarul este mereu elegant, în viața sa persoanală, acesta dă dovada că este un om cât se poate de normal, care îmbrăcat lejer nu se dă în lături nici măcar de la munca în agricultură.

Drept dovadă, pentru a demonstra încă o dată că este un bun gospodar, Sorin Hognogi a renunțat la cămașă, sacou și pantaloni de stofă, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, a pus mâna pe sapă și s-a apucat de făcut straturi pentru a planta ceapă.

Sorin Hognogi primarul agricultor

Fotografia care indică acest lucru a fost postată de însuși primarul Sorin Hognogi pe unul dintre site-urile de socializare, aceasta reușind să adune mai multe comentarii și LIKE-uri din partea prietenilor.

Sursa foto: www.facebook.com

redactie@bistritaonline.ro

Leave a comment