Portretul sexi permistei Anca Cârcu vândut cu 15.000 de lei. Politiciana va ajuta 10 familii nevoiașe din Bistrița să aibă un Paște lipsit de griji

Peremista Anca Cârcu a lăsat deoparte pentru o vreme politica alături de „Tribunul” C.V.Tudor și a dorit să se implice într-o campanie umanitară, pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe din municipiul Bistrița să se bucure de Sfintele Sărbători de Paște.

O astfel de preocupare constituie una dintre liinile de forta a tinerei generatii de oameni politici din care face parte si Ancuta Carcu. Probabil aceasta este si diferenta dintre ei si vechii politicieni care neglijeaza apropierea de popor si o data alesi se indeparteaza total de ei, lasandu-i fara nici un fel de sprijin.

In acest context tanara politiciana prin intermediul TVBISTRITA a apelat la talentul unui cunoscut pictor bistrițean, Herdan Dumitrașcu care a realizat un portret al peremistei, proiect gandit si sustinut de TVB, lucrare ce a fost scoasă la licitație, suma de pornire fiind de 5.000 lei.Mare i-a fost surpriza Ancăi Cârcu când, la nici o lună de la data deschiderii lictației, portretul ei a fost adujecat de un om de afaceri care a oferit pentru lucrare 15.000 de lei.

”Am dorit să arăt că politicienii nu sunt doar acei oameni care, trăiesc în lux din banii românilor pentru care nu fac mai nimic. Eu cred că cei pe care oamenii îi investesc cu încrederea lor prin vot, trebuie să arate că au și o față umană, și să se apropie de cei care i-au votat măcar odată pe an, nu la patru ani cum se întâmplă de obicei. Mă bucur să văd că cineva a apreciat, tabloul și s-a gândit, acum, în Postul Paștelui să facă o mare bucurie unor semeni aflați la nevoie. Este un gest de mare noblețe a acestui om care dorește să rămână anonim. Datorită lui 10 familii nevoiașe din oraș vor avea o masă bogată de Sfintele Paște, dar și o hăinuță nouă pentru copii lor”, a declarat Anca Cârcu.

Leave a comment