Categories
Lifestyle Monden News

VIDEO: Vezi cum a dansat bistrițeanul Marius Moldovan la „România dansează”

Emisiunea „România dansează” a postului național de televiziune Antena 1 caută noi talente, dansatori care aibă o ținută impecabilă și o tehnică la fel. La concurs s-a înscris și dansatorul bistrițean Marius Moldovan. În prima fază, acesta a trecut de preselecțiile de la Timișoara și s-a prezentat la București, în fața juriului format din Mihai Bendeac, CRBL și Monica Petrica.

Pe site-ul official al concursului, Marius Moldovan este prezentat astfel: „are 22 și vine din Bistrița. E blond, înalt și arată foarte bine, așa cum a remarcat și jurata Monica Petrica. El a venit cu o combinație mai ciudată: hip-hop și samba. Are mare încredere în el.- “Pot să câștig concursul ăsta”, își spune”.

Marius Moldovan nu a reușit să îl convingă pe CRBL cu dansul său, însă a obținut două steluțe aurii de la Monica Petrica și de la Mihai Bendeac.

Dansul său în fața juriului poate fi vizualizat la link-ul următor:

http://www.youtube.com/watch?v=GbYPVtiK708

Marius Moldovan a activat în trupa de dans Floris, alături de sora sa, dar și alături de dansatorii formației SINCRON. Acum este coregraf și predă la Casa Ema cursuri de balet, dansuri populare, dans sportiv, dansuri moderne, street dance și hip-hop.

Marius Moldovan și-a mai încercat norocul la show-ul „Dansez pentru Tine” de la Pro TV, nereușind însă să treacă de preselecțiile riguroase.

Sursa foto: www.facebook.com

redactie@bistritaonline.ro

Leave a Reply