FOTO: ADUNARE DE PARTID SAU CROS? Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, în pas alergător, la Bistrița

Crosul Gabriela Szabo s-a desfățurat astăzi, la Bistrița, aflându-se la cea de-a VIII-a ediție.

Alături de cei peste 1.000 de participanți, la cros au fost prezeniI și politicieni de la nivel național, dar și din Bistrița.

Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, care se află într-o vizită politică la Bistrița, a profitat de moment și a îmbărcat o ținută sport, numai bună pentru alergat. Bănicioiu va fi prezent în această după-amiază la alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene de tineret a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

Acesta nu a fost singurul care s-a alăturat atleților. Și Mihai Sturzu de la HI-Q s-a numărat printre alergători.

De asemenea, și o parte dintre politicienii bistrițeni au optat să alerge. Astfel, daca deputatul Ioan Oltean și senatorul Cristian Florian au preferat să stea pe margine, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, viceprimarii Bistriței, George Avram și Ioan Peteleu, dar și suprefectul Ovidiu Frenț au renunțat la costume și au făcut sport.

Toți au susținut că au alergat la cros pentru că sportul este extrem de important pentru sănătate și au vrut astfel să îi îndemne pe bistrițeni să facă și ei acest lucru.

redactie@bistritaonline.ro

Leave a comment