FOTO:Proiectul TABLOUL de la TV Bistrita a ajuns la final! Bucurie si lumina pentru mai multe familii. Anca Carcu a impartit daruri fara numar

Asa cum s-a angajat, dupa mai multe saptamani de la debut, Anca Carcu si-a dus la implinire proiectul privind ajutorarea unor familii aflate in dificultate.

Astfel, in preajma Sarbatorilor Pascale, s-a deplasat in localitatile Livezile, Rebrisoara, Dumitra, Matei, Sigmir, Lechinta si Bistrita, unde s-a ocupat de distribuirea alimentelor, pachetelor si a banilor pentru cumpararea mielului.

Sumele necesare finantarii acestui proiect au fost dobandite ca urmare a vanzarii unui portret al sexi politicienei Ancuta Carcu.

Bucuria celor aproximativ 25 de familii a fost majora, intrucat asa cum se vede probabil si prin imagini nevoile acestora sunt multiple, prin gestul ei Anca Carcu a reusit sa le aduca lumina Pascala si un zambet pe obraz.

Mai multe amanunte, in aceasta seara, de la ora 19.00, pe TV Bistrita.


 


Join the Conversation

2 Comments

  1. Super gest de solidaritate facut de tine draga Ancuta Carcu si te stimam pentru tot ce faci. Partidul Socialist Roman este alaturi de tine si ne dorim o asemena persoana in rindurile noastre. Cu simpatie si prietenie Petre Dima – PSR

Leave a comment