Din ciclul pasarea malai viseaza :) Vezi ce i-a adus iepurașul Consuelei Di Monaco!

Consuela Di Monaco, bistrițeanca stabilită de ani buni în Italia, a avut parte de un cadou special de Paște. Aceasta a fost cerută în căsătorie de un admirator. Pe pagina sa personală de facebook a fost postat mesajul „Știți cu ce cadou a venit iepurașul? O propunere în căsătorie. Nu glumesc, dar dacă accept și aduc pe lume un băiețel, mijlocul meu de transport va fi un elicopter”.

Însă, Consuela a păstrat tăcerea în ceea ce privește identitatea bărbatului misterios, deși prietenii curioși au început să pună întrebări prin intermediul aceluiași site de socializare.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni Ziarului monden, Consuela declara că „bărbatul viselor mele este, a fost și va fi Mirco Maschio. Îmi plac bărbații înalti, puternici, cu un fizic și cu trăsături perfecte! Perfecți, ar fi cuvântul potrivit! Creoli, cu ochii albaștri-verzi, cu buze groase, puternici, la propriu și la figurat.”

Același ziar, a cărui imagine este chiar Consuela Di Monaco, mai scrie că frumoasa bistrițeancă nu a sărbătorit într-un mod special Paștele, întrucât „acasă la mine nu sunt tradiții … Mamea mea este martor a lui Iehova șin u se acceptă așa ceva” a decarat Consuela pentru Ziarul Monden.

Sursa foto: www.facebook.com

Virgil Bobeica

 

Leave a comment