20/08/2017

Din ciclul pasarea malai viseaza :) Vezi ce i-a adus iepuraşul Consuelei Di Monaco!

Consuela Di Monaco, bistriţeanca stabilită de ani buni în Italia, a avut parte de un cadou special de Paşte. Aceasta a fost cerută în căsătorie de un admirator. Pe pagina sa personală de facebook a fost postat mesajul „Ştiţi cu ce cadou a venit iepuraşul? O propunere în căsătorie. Nu glumesc, dar dacă accept şi aduc pe lume un băieţel, mijlocul meu de transport va fi un elicopter”.

Însă, Consuela a păstrat tăcerea în ceea ce priveşte identitatea bărbatului misterios, deşi prietenii curioşi au început să pună întrebări prin intermediul aceluiaşi site de socializare.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni Ziarului monden, Consuela declara că „bărbatul viselor mele este, a fost şi va fi Mirco Maschio. Îmi plac bărbaţii înalti, puternici, cu un fizic şi cu trăsături perfecte! Perfecţi, ar fi cuvântul potrivit! Creoli, cu ochii albaştri-verzi, cu buze groase, puternici, la propriu şi la figurat.”

Acelaşi ziar, a cărui imagine este chiar Consuela Di Monaco, mai scrie că frumoasa bistriţeancă nu a sărbătorit într-un mod special Paştele, întrucât „acasă la mine nu sunt tradiţii … Mamea mea este martor a lui Iehova şin u se acceptă aşa ceva” a decarat Consuela pentru Ziarul Monden.

Sursa foto: www.facebook.com

Virgil Bobeica