IANIS se prinde-n HORA! Vezi ce „fecior” fain are Anamaria Prigon și ce bine îi șade în straie populare!

Bistrițeanca Anamaria Prigon are o minune de băiețel, de care se bucură pe zi ce trece tot mai mult și alături de care petrece clipe minunate, întrucât micuțul acum este în perioada în care descopera zilnic lucruri noi.

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Anamaria Prigon a decis să învie tradiția populară și și-a îmbrăcat băiețelul în straie populare. Ianis a fost extrem de încântat de ținuta sa și „a defilat” mându că are astfel de hăinuțe. Mândrele erau toate cu ochii pe el, semn că, în viitor va fi un băiat curtat…

În ceea ce o privește pe mămică, Anamaria Prigon a finalizat de curând un curs de machiaj organizat de Școala De Machiaj ATELIER PARIS, iar acum, prietenele sale stau la coadă pentru a beneficia de un machiaj made by Anamaria.

De când a postat fotografii cu machiajele realizate de ea, pe pagina personală de pe contul de socializare facebook au apărut zeci de mesaje de încurajare. Multe dintre cunoștințele Anei spun că aceasta are talent în ceea ce face și o îndeamnă să continue pe acest drum.

Până când va decide ce va face, Anamaria Prigon se bucură de acești ani unici alături de micuțul ei care va împlini doi anișori.

Sursa foto: www.facebook.com

Virgil Bobeica

Leave a comment