25/09/2017

IANIS se prinde-n HORA! Vezi ce “fecior” fain are Anamaria Prigon şi ce bine îi şade în straie populare!

Bistriţeanca Anamaria Prigon are o minune de băieţel, de care se bucură pe zi ce trece tot mai mult şi alături de care petrece clipe minunate, întrucât micuţul acum este în perioada în care descopera zilnic lucruri noi.

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Anamaria Prigon a decis să învie tradiţia populară şi şi-a îmbrăcat băieţelul în straie populare. Ianis a fost extrem de încântat de ţinuta sa şi „a defilat” mându că are astfel de hăinuţe. Mândrele erau toate cu ochii pe el, semn că, în viitor va fi un băiat curtat…

În ceea ce o priveşte pe mămică, Anamaria Prigon a finalizat de curând un curs de machiaj organizat de Şcoala De Machiaj ATELIER PARIS, iar acum, prietenele sale stau la coadă pentru a beneficia de un machiaj made by Anamaria.

De când a postat fotografii cu machiajele realizate de ea, pe pagina personală de pe contul de socializare facebook au apărut zeci de mesaje de încurajare. Multe dintre cunoştinţele Anei spun că aceasta are talent în ceea ce face şi o îndeamnă să continue pe acest drum.

Până când va decide ce va face, Anamaria Prigon se bucură de aceşti ani unici alături de micuţul ei care va împlini doi anişori.

Sursa foto: www.facebook.com

Virgil Bobeica