VIDEO/La Sînmihaiu de Campie totul merge ca pe roate

Primarul comunei Sînmihaiu de Câmpie, Ioan Mate, privește foarte optimist anul 2013, deși probleme de ordin financiar există și în primăria pe care o conduce. La aproape 10 luni de mandat, Ioan Mate, care provine din sectorul privat, ne declară că a învățat multe de la fiecare cetățean care s-a prezentat la primărie cu diferite probleme și regretă că nu a candidat serios pentru funcția pe care o deține în urmă cu mai mulți ani.

Acum când este familiarizat cu atribuțiile și cu datoriile de primar, Ioan Mate este convins că poate să schimbe fața comunei , dar nu peste noapte și nici într-un mandat, dar în 10 ani viziunea sa poate să se concretizeze, în ciuda greutăților pe care le întâmpină.

Pentru 2013 din bugetul local se vor demara lucrări de mică anvergură, dar așteptate de comunitate. Dat fiind faptul că principala problemă  a zonei este aducțiunea de apă, această prioritate este pe agenda administrației locale, care va demara proiecte în acest sens încă din acest an, dar la fel de arzătoare sunt și lucrările necesare pentru modernizarea și reabilitarea  infrastructurii rutiere și pietonale.

Geta Singeorzan

 

Leave a comment