25/09/2017

VIDEO/La Sînmihaiu de Campie totul merge ca pe roate

Primarul comunei Sînmihaiu de Câmpie, Ioan Mate, priveşte foarte optimist anul 2013, deşi probleme de ordin financiar există şi în primăria pe care o conduce. La aproape 10 luni de mandat, Ioan Mate, care provine din sectorul privat, ne declară că a învăţat multe de la fiecare cetăţean care s-a prezentat la primărie cu diferite probleme şi regretă că nu a candidat serios pentru funcţia pe care o deţine în urmă cu mai mulţi ani.

Acum când este familiarizat cu atribuţiile şi cu datoriile de primar, Ioan Mate este convins că poate să schimbe faţa comunei , dar nu peste noapte şi nici într-un mandat, dar în 10 ani viziunea sa poate să se concretizeze, în ciuda greutăţilor pe care le întâmpină.

Pentru 2013 din bugetul local se vor demara lucrări de mică anvergură, dar aşteptate de comunitate. Dat fiind faptul că principala problemă  a zonei este aducţiunea de apă, această prioritate este pe agenda administraţiei locale, care va demara proiecte în acest sens încă din acest an, dar la fel de arzătoare sunt şi lucrările necesare pentru modernizarea şi reabilitarea  infrastructurii rutiere şi pietonale.

Geta Singeorzan