FOTO: Model bistritean, pasionat de handmade

O tanara din Bistrita, care a cochetat cu modellingul a descoperit ca are o noua pasiune. Desi nu este una care sa ii aduca venituri mari, face acest lucru din pasiune, iar obiectele confectionate de ea pur si simplu iti iau ochii.

Este vorba despre Alina Frandes, o tanara care a fost model al agentiei VNY din New York si care a urcat pe cele mai inalte podiumuri de moda din lume.

Acum, Alina locuieste la Bistrita si a descoperit ca ii place sa confectioneze produse handmade. Drept dovada, a facut toate demersurile necesare pentru a obtine un loc in cadrul Centrului Traditional de Arta „Casa cu Lei”, imobil recent reabilitat de Primaria Bistrita, unde si-a expus lucrarile.

Astfel, toate obiectele realizate de Alina pot fi admirate si, de ce nu, cumparate de catre cei interesati. „Casa cu Lei” gazduieste expozitie permanenta cu vanzare de marti pana vineri intre orele 10-18, iar sambata si duminica intre orele 10-12.

Alina confectioneaza bijuterii, accesorii si chiar hainute pentru copii. Toate acestea pot fi vazute si pe pagina de facebook – www.facebook.com/AlinaFrandesHandmade.

Sursa foto: www.facebook.com

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment