FOTO: Familia Feldrihan din Podirei a invitat tot satul la o agapa crestineasca. S-a sarbatorit anul in care au dat PASCA la Biserica

Familia Feldrihan Gheorghe, Monica si fiica Simona din Podirei

Duminica trecuta, micuta comunitate crestin-ortodoxa din Filia Podirei, Parohia Chintelnic a sarbatorit ciclul final al unui an bisericesc in care familia Monica si Gheorghe Feldrihan au “dat pasca” la biserica.

Tot satul a fost la biserica, la slujba din duminica Tomii, deoarece genul acesta de activitati si evenimente, care se desfasoara in jurul biseriicii, au o importanta foarte mare in viata comunitatii rurale.

Preotul Gheorghe Linul

Dupa slujba de la biserica toata lumea s-a intalnit la caminul cultural din Podirei, unde familia Feldrihan, ajutata de familie si prieteni dragi, cel putin cu munca, a organizat o agapa crestineasca demna de un restaurant cu foarte multe stele, dar cred ca cea mai importanta partea a agapei a fost ca cetatenii comunitatii s-au intalnit la un loc si au avut ocazia sa se vada si sa discute problemele satului din care fac parte. Precizam ca toate produsele de pe masa de la petrecere au fost ecologice, pe verificate…

Familia Doru si Raveca Ghinet in biserica

Urmatoarea familie care va asigura pasca pentru Sfintele Pasti din 2014  si cele necesare slujbelor de la biserica pentru urmatoarel 12 luni este Raveca si Doru Ghinet, ctitorii bisericii din Podirei.

mai multe fotografii pe pagina de facebook a Bistrita Online

Mama Uta din Chintelnic - socacita sefa

v. m. bratfalean

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment