FOTO: Sarbatoare in familia TV Bistrita si Bistrita Online! Asistant managerul Alina Banu si-a aniversat ziua de nastere

Alina Banu, mâna dreaptă a Viluței Mihaiela Bratfălean, împlinește azi o frumoasă vârstă, ocazie cu care echipa TV Bistrița și Bistrita Online îi urează un sincer „ La mulți ani!”, multă sănătate, răbdare, spor la muncă și bineînțeles liniște acasă, copii cuminți și sănătoși.

Alina Banu este asistent manager la TV Bistrita si Bistrita Online, de fapt lucreaza cu Viluța de peste 12 ani. Ea este cu un ochi pe bani, unul pe cheltuieli și în același timp organizează tot ce ține de bunul mers al firmei si al celor doua redactii. În fiecare dimineață îi așteaptă pe colegi cu o cafea proaspătă, tare și fierbinte. După care răspunde punctual la solicitările fiecăruia, ba că trebuie redactate acte, ba făcute facturi, ba situații, sau chiar cumpărături și normal apoi drumuri prin oraș, cu treabă bineînțeles.

Dincolo de profesionalismul și înțelegerea de care dă dovadă la locul de muncă, Alina este și o bună prietenă, atât a Viluței Mihaiela Brătfălean, cât și a membrilor colectivului, în care se încadrează perfect, indiferent de pregătirea, sexul sau vârsta colegilor.

Dincolo de toate calitățile, Alina este în primul rând o soție devotată, o mamă prezentă în viața copiilor ei și o foarte bună gospodină. Am fi chiar răutăcioși dacă nu am sublinia acest aspect. Dovadă sunt și imaginile surprinse în ceas aniversar. Mulțumim de masă bucătarului șef, Alina Banu, să ne trăiești și să te bucuri de fiecare aniversare alături de noi :).

La multi ani Alina! Si sa ai mare grija de noi, papusica!

Echipele reunite ale TV Bistrita & Bistrita Online

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment