Ministra noastra, Doina Pana implineste astazi 56 de ani!

Ministrul si deputatul Partidului Social Democrat Bistrita-Nasaud, Doina Pana, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Doina Pana s-a nascut in 16 mai 1957 in comuna Matei din judetul Bistrita-Nasaud, asadar implineste 56 de ani.

De 29 de ani, deputatul lucreaza in invatamant, fiind si director adjunct al Colegiului Tehnic Infoel. In 2008, timp de opt luni, Doina Pana a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, anul acesta, fiind numita si inspector scolar general la Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud.

Ea este presedinte al organizatiei judetene de femei din cadrul Partidului Social Democrat Bistrita-Nasaud si vicepresedinte la nivel national al Organizatiei de Femei a Partidului Social Democrat.

In 9 decembrie, Doina Pana a devenit deputat in Colegiul 1 Bistrita-Livezile, obtinand 56,85% din voturi. Ea este singura femeie parlamentar din Bistrita-Nasaud.

Cu ocazia sarbatoririi zilei de nastere, redactie Bistrita Online ii ureaza „La multi ani!”.

Sursa foto: www.facebook.com

Join the Conversation

4 Comments

  1. LA MULTI ANI D=A DOINA PANA FOSTUL ELEV GALBEN DIONISE ACTIAL FRIM .VA TRANSMIT HAPPY BIRTH DAY SI VA DEDIC UN MECI DE VICTORIE IN SIARA ACEASTA IN DUBLIN .CE VA AVEA LOC LA ORA 7 IRELAND LA CLUBUL ALSA AEROPORTUL DUBLIN INTRE F C TRANSILVANIA ROMSTAR SI O ECH DE POLONEZI CARE VOM SUSTINE FINALA SI TREBUIE SO CASTIGAM .IN NUMELE ECHIPEI CA SI PRESEDINTE DE CLUB INP CU LIVIU BERDILA SI DIRECT INPLICAT IN PRIMA ECH DE JUNIORI F C TRANSY DUBLIN 2012 EU VOI FI CU COPII JUNIORI DE PRIMA DATA IN DUBLIN CU JUNIORI ROMANI .COPII NASCUTI AICEA IN CEI ULTIMI 12 ANI ..DECI LA MULTI ANI SI SA STITI CA CINEVA VA IUBESTE DIN DEPARTARE .FOSTUL ELEV DIONISE ..GALBENU LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Leave a comment