FOTO:UPDATE/CITESTE si declaratia plina de intelepciune a vedetei. Balerinul Ovidiu Danci, inventatorul FIROANEI de la Rebrisoara implineste astazi 32 de ani!

UPDATE:

Iata ce dreclara balerinul nostru preferat in toiul noptii si al petrecerii:

“M-am maturizat frumos, datorita oamenilor deosebiti care ma inconjoara. Va multumesc la fiecare in parte pentru minunatele urari si ganduri care mi-au uns sufletul. Asemenea va doresc si voua, ani frumosi, sanatate si nu uitati sa zambiti in fiecare zi. Ma aplec cu mintea si cu sufletul meu. Multumesc”

Balerinul bistrițean Ovidiu Danci își sărbătorește astăzi ziua de naștere. El împlinește 32 de ani, prilej cu care redacția Bistrița Online îi urează tradiționalul „La mulți ani!” și numai împliniri.

Fostul concurent al emisiunii „Dansez pentru tine”, unde a avut posibilitatea să se afirme, a fost cooptat în echipa Pro TV și acum Ovidiu Danci se numără printre cei care promovează proiectele postului național de televiziune.

Ovidiu Danci a făcut primii pași de dans în urmă cu mai bine de 20 de ani sub atenta îndrumarea a Floricăi Budușan, care, timp de trei ani i-a fost nu doar instructor, ci și exemplu.

Cu sigurantă că Ovidiu își va petrece ziua de naștere în compania prietenilor săi așa cum a procedat și anii trecuți.

Sursa foto: www.facebook.com

 

 

Leave a comment