Categories
Agenda Info-box Monden News

Fostul consilier de imagine al presedintelui Liviu Rusu, tanarul june BOGDAN RUSU este fericit alaturi de iubita sa

Fostul consilier al ex-presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Mihai Rusu, actualmente consilier local la Beclean traieste clipe unice alaturi de iubita sa, Carmen.

Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni bune si par a se intelege de minune. Fotografiile postate pe contul personal de facebook al consilierului Bogdan Rusu arata ca cei doi se iubesc si le place sa isi petreaca timpul liber impreuna, sa faca drumetii si sa stea in compania prietenilor.

In plus, si prietenii celor doi sunt pe deplin de acord cu aceasta relatie si ii indeamna pe tineri sa continue povestea de dragoste, motivand ca formeaza un cuplu frumos.

Bogdan Rusu a activat in Partidul Democrat-Liberal Bistrita-Nasaud, aceasta fiind si organizatia politica care l-a propulsat pe functia de consilier personal al fostului presedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

Sursa foto: www.facebook.com

Virgil Bobeica

3 replies on “Fostul consilier de imagine al presedintelui Liviu Rusu, tanarul june BOGDAN RUSU este fericit alaturi de iubita sa”

Cine naiba scrie articolele astea? ‘Tanarul june’, pe bune? Noroc cu internetul, aceasta inventie revolutionara, ca acum au sansa toti agramatii sa scrie articole.

Leave a Reply