VIDEO: „Copilașii ! viitorul nostru!” GETA, REMUS si MIHAIELA au hotarat sa le faca petrecere copiilor, de ZIUA lor

TV Bistrița, Bistrita Online și Realitatea TV Bistrița, impreuna cu Centrul Cultural Municipal George Cosbuc pregătesc un eveniment indedit cu ocazia zilei copilului, o petrecere la care să participăm cu toții, să ne distrăm, să uităm de griji pentru câteva ore și să ne bucurăm de copilărie.

Sub sloganul „Copilașii ! viitorul nostru!” ne întâlnim pe data de 1 iunie, între orele 10.00 ! 12.00 pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița, chiar la mijlocul zonei.

Pregătirile sunt în toi, am pus înghețata la rece, pregătim sucurile, umflăm baloane și punem la cale multe surprize.

Copilașii sunt viitorul nostru, iar zâmbetele și bucuria sinceră a copiilor nu au siglă, culoare și preț, motiv pentru care ne dăm mâna și depunem tot efortul ca ei, cei mici și nevinovați să se simtă bine, să fie în centrul atenției de ziua lor.

Vă propunem să vă implicați alături de noi, părinți, bunici si matusici, pentru a le face o bucurie copiilor, însoțindu-i sâmbătă, 1 IUNIE, la un eveniment special gândit pentru ei. Pe primul plan în 1 iunie vor fi copiii și alături de partenerii și susținătorii acestui eveniment sperăm să transmitem un mesaj pozitiv tuturor.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe TV Bistrița, tvbistrita.ro și bistritaonline.ro. Organizatorii acțiunii, Remus și Valeria Rus ! Realitatea TV Bistrița, Geta Sîngeorzan ! Bistrita Online și Viluța Mihaiela Brătfălean ! TV Bistrița, le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au aplicat la ideea lor și s-au implicat pentru a dărui celor mici și celor mari câteva clipe frumoase și senine.

Aducem multumiri celor care au ales sa ne sustina evenimentul:

AGROARDEAL;

POMBIS ! sucurile ALMA;

BIASICOM;

SFARA TOURS;

CENTANA;

CRISMAR;

OPEN CONSULT;

Multumiri speciale Centrului pentru Servicii Comunitare Beclean condus de doamna director Sanziana Sasarman si doamnei DOINA ADRIANA PANA ministru si deputat de Bistrita.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment