23/09/2017

FOTO: “Bistriţa Dansează” pe 1 iunie cu Casa Ema! 2 televiziuni fac petrecere pentru copii! CCM organizeaza Festivalul Etniilor Pfingstfest

Sfârşitul acestei săptămâni va fi unul plin de evenimente, atât pentru copii, sâmbătă fiind 1 iunie, cât şi pentru cei mari. „Copii – sunt viitorul nostru!”, motiv pentru care Realitatea Tv Bistriţa, Bistriţa Online şi Tv Bistriţa, organizează sămbătă între orele 10 şi 12, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, o petrecere cu multe surprize pentru cei mici. De la orele 16:00 Casa Ema, Primăria Bistriţa şi Bistriţeanul.ro vă aşteaptă la „Bistriţa Dansează”, un concurs de dans în care vedetele sunt tot copii şi tinerii bistriţeni, iar duminică, după orele 12:oo tot pe Pietonal, se desfăşoară a 13- a ediţie a Festivalului Etniilor Pfingstfest. Pregătirile indiferent de eveniment şi de organizator sunt în toi.

La Centrul Spa Casa Ema sâmbătă au avut loc preselecţiile, elevii din clasele 0-12 au fost provocaţi la un concurs de dans inedit, fiind puse la bătaie premii substanţiale, motiv pentru care s-au prezentat la preselecţie 16 numere de dans, mai exact 15 trupe şi o domnişoară, care a pregătit un număr de dans sportiv solo.

Zeci de copii s-au pregătit să impresioneze juriul şi însoţiţi de părinţi, prieteni sau instructori, cu emoţii sau fără le-au arătat juraţilor că pot să facă spectacol, că au un mesaj de transmis şi că merită să urce pe scenă pe 1 iunie pentru a încânta publicul.

Toţi concurenţii au primit aplauze şi aprecieri din partea juriului, care a recunoscut imediat după vizonarea numerelor prezentate de copii că acest gen de manifestare este binevenită, dar asta nu înseamnă că jurizarea a fost uşoară, nici indulgentă, sarcina fiecarui jurat a fost grea şi pe 1 iunie va fi şi mai greu.

Noi vă lăsăm în suspans până pe 1 iunie când pe scena amplasată lângă Sala Polivalentă vor evolua cele mai bune dansuri, dşi subliniem faptul că organizatorii pregătesc surprize atât pentru public, cât şi pentru concurenţi.


Geta Singeorzan