FOTO: „Bistrița Dansează” pe 1 iunie cu Casa Ema! 2 televiziuni fac petrecere pentru copii! CCM organizeaza Festivalul Etniilor Pfingstfest

Sfârșitul acestei săptămâni va fi unul plin de evenimente, atât pentru copii, sâmbătă fiind 1 iunie, cât și pentru cei mari. „Copii – sunt viitorul nostru!”, motiv pentru care Realitatea Tv Bistrița, Bistrița Online și Tv Bistrița, organizează sămbătă între orele 10 și 12, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, o petrecere cu multe surprize pentru cei mici. De la orele 16:00 Casa Ema, Primăria Bistrița și Bistrițeanul.ro vă așteaptă la „Bistrița Dansează”, un concurs de dans în care vedetele sunt tot copii și tinerii bistrițeni, iar duminică, după orele 12:oo tot pe Pietonal, se desfășoară a 13- a ediție a Festivalului Etniilor Pfingstfest. Pregătirile indiferent de eveniment și de organizator sunt în toi.

La Centrul Spa Casa Ema sâmbătă au avut loc preselecțiile, elevii din clasele 0-12 au fost provocați la un concurs de dans inedit, fiind puse la bătaie premii substanțiale, motiv pentru care s-au prezentat la preselecție 16 numere de dans, mai exact 15 trupe și o domnișoară, care a pregătit un număr de dans sportiv solo.

Zeci de copii s-au pregătit să impresioneze juriul și însoțiți de părinți, prieteni sau instructori, cu emoții sau fără le-au arătat juraților că pot să facă spectacol, că au un mesaj de transmis și că merită să urce pe scenă pe 1 iunie pentru a încânta publicul.

Toți concurenții au primit aplauze și aprecieri din partea juriului, care a recunoscut imediat după vizonarea numerelor prezentate de copii că acest gen de manifestare este binevenită, dar asta nu înseamnă că jurizarea a fost ușoară, nici indulgentă, sarcina fiecarui jurat a fost grea și pe 1 iunie va fi și mai greu.

Noi vă lăsăm în suspans până pe 1 iunie când pe scena amplasată lângă Sala Polivalentă vor evolua cele mai bune dansuri, dși subliniem faptul că organizatorii pregătesc surprize atât pentru public, cât și pentru concurenți.


Geta Singeorzan

Leave a comment