Ancuta Carcu i-a scris lui Martin Schultz presedintele Parlamentului European, in Engleza si Franceza

Motto: Jumatate din raul facut pe aceasta lume se datoreaza oamenilor care vor sa se simta importanti. G. Eliot.

Am primit citatia pentru data de 13.06.2013, citatie trimisa de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, aceiasi citatie a primit-o si europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

Va intreb: oare sa ma intalnesc cu marele Vadim care spurca tot ce ii iese in cale? Sau sa imi trimit avocatul … ca vorba aia e la moda?..! Numai cand ma gandesc la limbajul unui europarlamentar, un limbaj trivial, discriminatoriu, josnic ca: „curva” ,”tampita” ,” prostituata” , „ idioata” precum si alte invective, pe care imi e jena sa le enumar. Efectiv e greu sa ma gandesc cum un europarlamentar poate jigni o femeie din nimic, fara motiv.

Eu totusi cred incontinuare ca: nu este permis ca in spatiul public, un om sa fie insultat, jignit si injurat de cineva care, neavand argumente apeleaza la acest comportament. Oricum comportamentul abject, trivial, indecent si nedemn de un europarlamentar va fi sanctionat de cei in drept de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cat si de Presedintele Parlamentului European MARTIN SCHULTZ, care v-a citi sesizarile trimise in engleza si franceza.

Ca cetatean al Uniunii Europene ma simt dezonorata de acest eurodeputat roman care nu ne face cinste afara, dar mai ales ca: europarlamentarul C. V. Tudor pune o eticheta pe toti membrii Parlamentului European.

text preluat de pe pagina de facebook a Ancai Carcu

Join the Conversation

2 Comments

  1. d-na Anca teo jicnit deoarece din cate am citit lai acuzat co dorit sa te violeze eu de eram barbat la fel te faceam daca incercai sa ma acuzi de ceva ce nu am facut :))))))

  2. Desi nu-l suport pe wctudor,nu inteleg de ce e revoltata ancaca.In fond,tribunul a avut dreptate cu toate apelativele aduse ba mai mult,chiar a menajat-o.Noi, bistritenii stim mai bine cine-i analfabeta asta pe care nici prostituatele de pe centura n-o mai suporta deoarece au ramas fara clientela din cauza ei

Leave a comment