Se caută fete frumoase pentru concursul MISS Someș!

Agentia MARQUISA și Radio SOMEȘ organizează pentru a doua oară concursul MISS SOMES, care se dorește a fi cel mai important concurs de frumusețe adresat tinerelor din localitățile județului Bistrița-Năsăud și nu numai.

Prin prezența lor la acest concurs vor avea oportunitatea să demonstreze încă o dată că se înscriu într-adevăr în topurile frumuseților universale și mai mult decât atât, că frumusețea lor este completată de creativitate, capacitate de comunicare și valori morale bine definite.

Competiția se află deja la cea de-a doua ediție. Anul trecut, la prima ediție, câștigătoare a fost aleasă Iulia Nușfelean. Locul al doilea a fost câștigat de Selina Pop iar locul III de Nicola Coman. Înainte de concurs, participantele de la ediția precedent au fost într-un cantonament la Complexul Alpina Blazna.

Concursul din acest an se anunță a fi unul de înaltă clasă, mai ales că organizatorii au anunțat că tânăra care se va clasa pe primul loc va avea ocazia să participe la concursului MISS WORLD ROMÂNIA, concurs câștigat și de Loredana Violeta Salanță, model bistrițean ajuns deja pe cele mai înalte culmi în acest domneiu.

Deocamdată nu a fost stabilită data exactă a concursului, însă, până când va fi anunțată și data preselecției, tinerele interesate să participe la competiție se pot înscrie pe www.marquisa.ro.

Sursa foto: www.facebook.com

 

 

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Se cauta fete frumoase pentru videochat.. cam acesta ar fi fost titlul complet.

Leave a comment