24/09/2017

FOTO: Absolvenii de la LPS şi-au luat adio de la LICEU! Acum îi aşteaptă examenul maturităţii, le urăm succes!

Dacă toamna se numără bobocii, vara se pot număra absolvenţii! Clasele a XII-a de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa şi-au luat adio de la anii de liceu. Cu emoţii, trişti sau veseli, absolvenţii au participat la ultima festivitate, care marchează despărţirea de adolescenţă, urmează un examen, apoi admiterea şi bineînţeles ani de studenţie. Chiar şi cei care au alte planuri trebuie să lase copilăriile în urmă şi să privescă responsabili spre viitor.

Absolvenţii au auzit ultima strigare din catalog la care s-a adăugat ultimul clopoţel, care a răsunat lung şi de această dată nu pentru a intra la ore, nici pentru a marca pauza mare, a fost un rămas bun încărcat de emoţie. Au luat parte la ultimul careu, ultima premiere, ultima şedinţă foto cu profii şi colegii, urmează ultimul chef, ultimul hop, BAC-ul, şi apoi … viaţa va continua, însă nimic nu va mai fi ca în liceu.

În scurt timp, acest prezent, aşteptat sau nu ,se transformă în „a fost” şi de cele mai multe ori amintirile plăcute sunt cele care dăinuiesc.

Îi felicităm pe toţi cei care după patru ani de studiu au ajuns în acest moment important al vieţii. Indiferent cât au fost de buni sau de răi viitorul se construieşte şi pe umerii lor. Succes pe mai departe şi trăiţi aceste momente din plin!

Geta Singeorzan