20/08/2017

VIDEO/FOTO: Culoare, creativitate, zâmbete şi cadouri de „Ziua Copilului” la Livezile. PRIMARUL a oferit cadouri copiilor

La Livezile, activităţile dedicate Zilei Copilului au demarat încă de vineri, când evenimentele s-au derulat doar în şcoală. Administraţia locală în colaborare cu instituţiile de învăţământ a decis să transforme acest început de săptămână într-un moment vesel, de care să se bucure deopotrivă copiii şi adulţii.

Din acest motiv, încă de dimineaţă în preajma Primăriei Livezile era foarte multă zarvă. Primarul Traian Simionca trasa de zor careuri pe asfalt, măsurate şi semnalizate corespunzător. Imediat şi-au făcut apariţia copiii. Indiferent de vârstă, toţi au luat în mâini cretă clorată şi au început să dea viaţă ideilor şi trăirilor.

Fluturi, flori, copaci, personaje haioase în culori vii au exprimat bucuria tuturor participanţilor, care s-au întrecut în creativitate şi tehnică de colorat pe asfalt.

După încălzirea minţii şi efortul depus , copiii, cadrele didactice, părinţii şi echipa din cadrul primăriei au intrat în căminul cultural pentru a viziona un scurt spectacol pus în scenă de elevi.

După faptă şi răsplată… Traian Simionca, primarul comnunei Livezile, a ţinut să sublinieze importanţa sărbătorii copiilor cu o mică atenţie, astfel a oferit diplome, dar şi câte o cutie de ciocolată fiecărui copilaş prezent la eveniment.

Pentru anul viitor, cu ocazia Zilei Copilului, Traian Simionca a gândit încă de pe acum un eveniment de amploare la care vor participa toţi copii din comună.

Geta Singeorzan