Categories
Comunitate Inedit Sat online Stirea Zilei Timp liber

VIDEO/FOTO: Culoare, creativitate, zâmbete și cadouri de „Ziua Copilului” la Livezile. PRIMARUL a oferit cadouri copiilor

La Livezile, activitățile dedicate Zilei Copilului au demarat încă de vineri, când evenimentele s-au derulat doar în școală. Administrația locală în colaborare cu instituțiile de învățământ a decis să transforme acest început de săptămână într-un moment vesel, de care să se bucure deopotrivă copiii și adulții.

Din acest motiv, încă de dimineață în preajma Primăriei Livezile era foarte multă zarvă. Primarul Traian Simionca trasa de zor careuri pe asfalt, măsurate și semnalizate corespunzător. Imediat și-au făcut apariția copiii. Indiferent de vârstă, toți au luat în mâini cretă clorată și au început să dea viață ideilor și trăirilor.

Fluturi, flori, copaci, personaje haioase în culori vii au exprimat bucuria tuturor participanților, care s-au întrecut în creativitate și tehnică de colorat pe asfalt.

După încălzirea minții și efortul depus , copiii, cadrele didactice, părinții și echipa din cadrul primăriei au intrat în căminul cultural pentru a viziona un scurt spectacol pus în scenă de elevi.

După faptă și răsplată… Traian Simionca, primarul comnunei Livezile, a ținut să sublinieze importanța sărbătorii copiilor cu o mică atenție, astfel a oferit diplome, dar și câte o cutie de ciocolată fiecărui copilaș prezent la eveniment.

Pentru anul viitor, cu ocazia Zilei Copilului, Traian Simionca a gândit încă de pe acum un eveniment de amploare la care vor participa toți copii din comună.

Geta Singeorzan

Leave a Reply