17/08/2017

Mickey mouse şi Minnie, iepuraşul şi lupul au lipici la copii. Doris Gîţa alias Minnie şi-a aniversat ziua de naştere printre manifestări :)

Păpuşile Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” sunt extrem de atractive pentru copii, mai ales pentru cei mici. Acest lucru a fost vizibil cu ocazia evenimentului organizat de 1 iunie pe pietonalul Liviu Rebreanu, de către Realitatea Tv Bistrita, Bistrita Online şi Tv Bistriţa.

De această dată păpuşile au fost printre copii, au dansat cu ei, au făcut fotografii, s-au jucat şi au socializat. Pentru a avea lipici la copii contează însă foarte mult şi persoana care se ascunde dincolo de mască, datorită lor lupul fioros e mai prietenos, iar iepurasul cel fricos e mai curajos şi mai jucauş.

Foarte apreciat de copii a fost şi cuplul consacrat din desenele animate Disney – Mickey şi Minnie. Poznaşii şoricei au făcut spectacol pe gustul celor mici, care s-au strâns în jurul celor două personaje ca albinele la miere. Dar oare cine era în pielea vedetelor Disney?

Sub chipul lui Mikey Mouse s-a ascuns Cornelia Apostol, cea care coordonează activitatea Teatrului de Păpuşi “Alexandru Misiuga”, iar frumoasa Minnie a fost nimeni alta decât Doris Gîţa, fiica prof. dr. Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal.

Pentru bucuria copiilor şi râul de zâmbete pe care l-au provocat personajele de poveste, le aducem mulţumiri.

La acest capitol trebuie totuşi să facem o subliniere. Doris Gîţa a fost alături de organizatorii evenimentului “Copilaşii-viitorul nostru!” în ciuda faptului că îşi aniversa ziua de naştere, îi urăm “Mulţi ani fericiţi, cu multă sănătate şi împliniri pe toate planurile!” şi felicitări pentru toată activitatea căreia s-a dedicat de ziua ei, inclusiv pentru demonstraţia de zumba fitness de la evenimentul “Bistriţa dansează cu Casa Ema”.


Geta Singeorzan