Mickey mouse și Minnie, iepurașul și lupul au lipici la copii. Doris Gîța alias Minnie și-a aniversat ziua de naștere printre manifestări :)

Păpușile Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” sunt extrem de atractive pentru copii, mai ales pentru cei mici. Acest lucru a fost vizibil cu ocazia evenimentului organizat de 1 iunie pe pietonalul Liviu Rebreanu, de către Realitatea Tv Bistrita, Bistrita Online și Tv Bistrița.

De această dată păpușile au fost printre copii, au dansat cu ei, au făcut fotografii, s-au jucat și au socializat. Pentru a avea lipici la copii contează însă foarte mult și persoana care se ascunde dincolo de mască, datorită lor lupul fioros e mai prietenos, iar iepurasul cel fricos e mai curajos și mai jucauș.

Foarte apreciat de copii a fost și cuplul consacrat din desenele animate Disney – Mickey și Minnie. Poznașii șoricei au făcut spectacol pe gustul celor mici, care s-au strâns în jurul celor două personaje ca albinele la miere. Dar oare cine era în pielea vedetelor Disney?

Sub chipul lui Mikey Mouse s-a ascuns Cornelia Apostol, cea care coordonează activitatea Teatrului de Păpuși „Alexandru Misiuga”, iar frumoasa Minnie a fost nimeni alta decât Doris Gîța, fiica prof. dr. Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal.

Pentru bucuria copiilor și râul de zâmbete pe care l-au provocat personajele de poveste, le aducem mulțumiri.

La acest capitol trebuie totuși să facem o subliniere. Doris Gîța a fost alături de organizatorii evenimentului „Copilașii-viitorul nostru!” în ciuda faptului că își aniversa ziua de naștere, îi urăm „Mulți ani fericiți, cu multă sănătate și împliniri pe toate planurile!” și felicitări pentru toată activitatea căreia s-a dedicat de ziua ei, inclusiv pentru demonstrația de zumba fitness de la evenimentul „Bistrița dansează cu Casa Ema”.


Geta Singeorzan

Leave a comment