VIDEO: Dr. Marius Pop transmite un mesaj cu ocazia nunții de safir a Regelui Mihai I cu Regina Ana

Principesa Ana de Bourbon-Parma l-a întâlnit pe Regele Mihai I al României la Londra, în 1948. S-au căsătorit pe 10 iunie în acel an, la Atena, și împlinesc azi 65 de ani de căsnicie, reprezintând cel mai longeviv cuplu regal din istoria României.

Susținătorii casei regale, chiar și din Bistrița, țin să sublinieze nunta de safir a Regelui Mihai I și regina Ana, acest lucru se va întâmpla cel mai probabil vineri, când simpatizanții și monarhiștii, care au format deja un club la Cluj, se vor întâlni într-o cafenea din Bistrița pentru a schimba idei și impresii.

În numele monarhiștilor bistrițeni, dr. Marius Pop a transmis prin intermediul nostru un mesaj cuplului regal, dar și o invitație la întâlnirea susținătorilor monarhiei, unde se vor putea face și înscrieri în Clubul Monarhistilor Clujeni.


Join the Conversation

1 Comment

  1. Domnule doctor Marius Pop! Ce se mai aude despre promisiunea pe care mi-a facut- o d-nul actualmente senator Dobra? Azi- maine se implineste 1 an… nu l-a pus nimeni sa promita.. putea sa taca din gura sau sa vorbeasca despre panselute. Dar ii inteleg ca dupa ce a prins ciolanul a primit virusul amnezie…

Leave a comment