23/09/2017

AUDIO: Noua afacere a lui Ştefan Sângeorzan,“Terasa Spartanilor”, va fi inaugurată în 15 iunie

Fostul primar al comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan, se ocupă acum de propria familie, ca dovadă că a şi pus pe picioare în doar câteva luni o nouă afacere. Pe un teren moştenit de la bunici a ridicat o terasă, care va avea activitate continuă, dar în weekend-uri se vor organiza diferite evenimente şi acţiuni culturale.

Acest business a fost gândit în familie şi ridicat cu multă muncă fizică, dar Ştefan Sângeorzan ne-a declarat că după mai bine de un an şi-a regăsit rostul şi dorinţa de a munci. Investiţia familiei Sângeorzan va fi inaugurată sâmbătă după-amiază, în prezenţa cunoştinţelor şi a prietenilor, cu această ocazie fiind invitată să susţină un spectacol trupa Hi-Q, care îi va atrage în noua locaţie mai ales pe tinerii de pe valea Someşului.

Ştefan Sângeorzan, este în prezent consilier local şi al preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, dar este dispus să investească resurse şi timp în primul rând gândindu-se la familia sa şi mai apoi şi la comunitatea din care face parte, în acest context pe lângă inaugurarea cu fast a „Terasei Spartanilor” pregăteşte şi două zile pline de evennimente cu ocazia Zilelor comunei Feldru, care se organizează în fiecare an de Rusalii.

Mai multe aflaţi chiar de la sursă, din interviul acordat prin telefon pentru bistritaonline.ro.

Geta Sîngeorzan

Comentarii

  1. oswald fuckowski spune:

    spartanii erau renumiti pentru stilul lor de viata minimalist….de unde si expresia “conditii spartane”……