18/08/2017

Vasile Codrea îşi doreşte de ziua sa: “ sănătate şi putere, dar şi înţelepciune să putem găsi rezolvare la toate problemele”

Vasile Codrea, primarul comunei Budeşti işi aniversează ziua de naştere, cu această ocazie îi urăm un sincer „La mulţi ani!”, multă sănătate, putere de muncă şi împliniri pe toate planurile.

Aflat deja la cel de-al patrulea mandat de primar, Vasile Codrea a reuşit să ducă la finalizare o serie de proiecte importante pentru comunitate. Acesta ocupă un loc fruntaş printre primarii din zona rurală. Datorită activităţii administrative, dar şi politice este un om care are un cuvânt de spus şi se face auzit.

Indiferent de poziţionarea politică faţă de guvernarea judeţeană sau naţională, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a da contur unei viziuni, din 2000 încoace comuna Budeşti, deşi e la capătul judeţului, a făcut paşi micuţi spre ceea ce înseamnă standarde europene.

După ani de muncă au apărut şi rezultatele, care nu fac altceva decât să motiveze şi mai mult administraţia locală, în frunte cu edilul să caute soluţii pentru fiecare problemă, iar cele mai bune idei vor fi cu siguranţă puse în practică.

Chiar şi azi, în ceas aniversar pentru Vasile Codrea activităţile administrative au fost pe primul plan, dar nu a uitat să sublinieze totuşi împlinirea unei frumoase vârste cu echipa din primărie, alături de care îşi petrece majoritatea timpului.

În plan personal tânărul primar se bucură de o familie frumoasă, alături de care şi-ar dori să petreacă mult mai mult timp. Succesele de până acum ale primarului Vasile Codrea, li se datorează şi soţiei, dar mai ales fetiţei, care îi sunt alături şi de la care se reîncarcă zi de zi pentru a persevera. Abia după-amiază edilul se va refugia în sânul familiei şi se va bucura de câteva momente de linişte alături de cei dragi.

În ceas aniversar echipele Tv Bistriţa, Realitatea TV Bistrita şi Bistriţa Online vă urează succes pe mai departe în tot ce vă propuneţi şi să vi se îndeplinească dorinţa!

Geta Singeorzan