Vasile Codrea își dorește de ziua sa: „ sănătate și putere, dar și înțelepciune să putem găsi rezolvare la toate problemele”

Vasile Codrea, primarul comunei Budești iși aniversează ziua de naștere, cu această ocazie îi urăm un sincer „La mulți ani!”, multă sănătate, putere de muncă și împliniri pe toate planurile.

Aflat deja la cel de-al patrulea mandat de primar, Vasile Codrea a reușit să ducă la finalizare o serie de proiecte importante pentru comunitate. Acesta ocupă un loc fruntaș printre primarii din zona rurală. Datorită activității administrative, dar și politice este un om care are un cuvânt de spus și se face auzit.

Indiferent de poziționarea politică față de guvernarea județeană sau națională, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a da contur unei viziuni, din 2000 încoace comuna Budești, deși e la capătul județului, a făcut pași micuți spre ceea ce înseamnă standarde europene.

După ani de muncă au apărut și rezultatele, care nu fac altceva decât să motiveze și mai mult administrația locală, în frunte cu edilul să caute soluții pentru fiecare problemă, iar cele mai bune idei vor fi cu siguranță puse în practică.

Chiar și azi, în ceas aniversar pentru Vasile Codrea activitățile administrative au fost pe primul plan, dar nu a uitat să sublinieze totuși împlinirea unei frumoase vârste cu echipa din primărie, alături de care își petrece majoritatea timpului.

În plan personal tânărul primar se bucură de o familie frumoasă, alături de care și-ar dori să petreacă mult mai mult timp. Succesele de până acum ale primarului Vasile Codrea, li se datorează și soției, dar mai ales fetiței, care îi sunt alături și de la care se reîncarcă zi de zi pentru a persevera. Abia după-amiază edilul se va refugia în sânul familiei și se va bucura de câteva momente de liniște alături de cei dragi.

În ceas aniversar echipele Tv Bistrița, Realitatea TV Bistrita și Bistrița Online vă urează succes pe mai departe în tot ce vă propuneți și să vi se îndeplinească dorința!

Geta Singeorzan

Leave a comment