Categories
Agenda Destinatii News Timp liber

VIDEO/Mircea Romocea: „Zilele Năsăudului sunt importante … trebuie să oferim năsăudenilor și momente de relaxare și deconectare!”

45.000 lei s-au alocat în acest an pentru a XII-a ediție a Zilelor Năsăudului, care se vor desfășura conform tradiției și în acest an de Ispas. În perioada 13 ! 14 iunie orașul academicienilor va fi în febra celei mai importante sărbători locale. În ciuda tuturor greutăților, a cârcotelilor și răutăților administrația locală s-a mobilizat și tradiția sărbătorii năsăudene va fi dusă mai departe, deși fondurile alocate au fost diminuate față de anii trecuți.

Mircea Romocea, primarul orașului Năsăud, ne-a declarat că a fost numit un director interimar la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, în persoana domnului Silviu Rus, pe care îl vede foarte implicat, tânăr, cu dorința de a face ceva. Concursul pentru postul rămas vacant după demisia profesorului Pahone Pop, se va organiza, conform legii după maxim 120 de zile de la preluarea interimatului.

În acest an Zilele Năsăudului se vor desfășura doar pentru două zile, pe data de 13 fiind programat un spectacol folcloric de înaltă ținută, iar seara zilei de vineri, 14 iunie, va fi dedicată tineretului, fiind programat un spectacol de muzică ușoară. Evenimentele se vor desfășura doar pe stadionul „Progresul” din Năsăud și sunt așteptați la sărbătoarea năsăudenilor și în acest an mii de oameni de pe Valea Someșului și nu numai.

Geta Singeorzan

Leave a Reply