AFARĂ CU CARACUDELE ȘI CU ABUZURILE COMISE DE VADIM

În legătură cu ultimele declarații ale domnului C.V. Tudor președintele P.R.M. prin care dezinformează opinia publică și anunță măsuri disciplinare dar și nerecunoasțerea mea, vreau să pecizez că:

– aceste măsuri anunțate sînt lovite de nulitate absolută deoarece nu au fost aprobate de organele competente ale partidului, pe care le sfidează de ani de zile, declarînd că „P.R.M. este un partid de lider” ceea ce l-ar îndreptăți să hotărască totul de unul singur ca și cum partidul ar fi o societate privată…
„Reformarea și democratizarea P.R.M.” la care au aderat ulterior reprezentanții a 27 de filiale județene care trebuie să hotărască ! în cadru organizat ! respectiv, în Consiliul Național al P.R.M. măsuri pentru revigorarea partidului și revenirea acestuia în scena politică românească.

Vadim disperat că, este posibil, ca în ședința Consiliului Național să fie schimbat din funcție pentru inactivitate pe linie de partid, de slabă activitate în Parlamenul European dar și pentru ieșirile publice pline de penibil prin care a compromis partidul. C.V.Tudor, apelează la o diversiune ieftină fabulînd despre anumite legături pe care eu le-aș avea cu greii statului … de genul ca eu doresc să îi vînd partidul mort…?!? Anunț de asemenea că doresc curățarea răului, orice cîrpeală de moment nu ne ajută cu nimic. Afară cu caracudele și cu abuzurile comise de Vadim.
Și totuși să nu uităm de comportamentul său public prin care a compromis singurul partid ale cărui idealuri naționaliste și justițiare erau apreciate de mase mari de cetățeni. Eu solicit domnului președinte C.V. Tudor să dovedească respectul cuvenit față de partid, să renunțe la motivațiile de circumstanță pentru care a amînat ședința Consiliului Național, cu de la sine putere și să fie prezent la această activitate în 15 iunie a.c., conștientizînd că orice întîrzîiere a dezbaterii problemelor cu care se confruntă partidul poate fi fatală, dacă nu chiar aceasta urmărește.
Anca Carcu

Leave a comment