VADIM, NU POTI SA INTINZI MEREU CAPCANE FARA SA NU CAZI SI TU!

Astazi, la data de 15.06.2013 la ora 11:00 la Sala Parlamentului se vor întâlni cele 27 de filiale județene PRM la București . Ședința fiind convocată pentru Consiliul Național, care va hotarî măsuri de importanță deosebita pentru viitorul PRM.

Chiar dacă nu am fost invitată și chiar dacă d-nul președinte Cotuțiu Viorel a plecat spre această întrunire cu mai mulți membrii, simatizanți… eu nu am fost chemată dar nici nu am fost pusă pe vre-o delegație.

Sunt informată, dar nu de SRI că, se discută mai mult de mine prin telefoane… ei întrebându-se într-e ei dacă mă duc sau nu.

Ei bine nu o să merg la această întrunire, consider că mi-am ambiționat colegii pentru a lua în sfârșit după atâția ani o atitudine a felului în care este condus acest partid.

În această ședință a Consiliului Național, doresc ca dragii mei colegi să aibă mesaj și verticalitatea care am demonstrat-o eu în mai puțin de 4 luni. Vreau în aceasta ședință să se vorbească puțin și să se voteze bine.

Eu în calitatea mea de …..nici nu știu … secretar executiv, membru, candidat… doresc din toată inima să nu rămână ceea ce am declarat în urmă cu mai puțin de o saptamana și anume că: Vadim iese din partid numai cu picioarele înainte. Sunt alaturi de voi!.

Anca Carcu

Join the Conversation

5 Comments

  1. Nu pot sa nu observ diferenta dintre ultimele doua materiale semnate Anca Carcu. Acesta este scris de stimabila domnisoara, insa precedentul nu. Oare asta nu se numeste falsitate ? In rest, nimic de comentat …

    1. D-apoi pozele trucate de grovu… ‘CaCarcu e mai slaba in realitate. Ha, ha, ha, ha ma doare burta de ras….

  2. vreo delegatie
    intre ei….
    asa ceva nu se admite nici macar unui elev de clasa a IV-a…..

  3. verticalitatea mea loool Asta e cea mai tare!!!Care verticalitate mai analfabeta ca tu stai numai la orizontala fiindca asta e pozitia ta preferata,fie ca esti deasupra fie ca esti dedesupt.Cat despre partener nici tu nu mai sti care e ,ca iar erai cu capsa pusa.Da mana cu wctudor si tu,ancaca carrrrrcu aruncati-va din turnu sasilor sa faci si tu ceva care merita publicat

Leave a comment