Categories
News Opinii Politică

ANCA CARCU, spaima lui Viorel COTUTIU! PRM B-N se mai dezice o data de sexoasa politiciana! Oare de ce?

Comunicat de presă

Având în vedere medierea dșoarei Anca Viorica Cîrcu, și asocierea excesivă a numelui ei de PRM,vom face următoarea lămurire. Din cauza aparițiilor dubioase ale președintelui Corneliu Vadim Tudor, care au adus atingere gravă imaginii partidului,mai ales în campaniile electorale,filiala județeană nu a putut acoperi colegiile în 2012 la alegerile pentru Parlamentul României.

În ultimule zile toți cei șase candidați s-au retras și nu și-au înregistrat dosarele la BEJ. La acel moment a apărut oferta pentru colegiul 3 ,la Camera Deputaților,a domnișoarei. A fost acceptată. Și-a întocmit documentația necesară, semnînd chiar și o adeziune de partid, urmând a fi validată în prima ședință de Birou Executiv. Acest lucru nu s-a întîmplat.

Domnișoara nu este membru PRM.Aparițiile in media din anul 2013 nu au nici o legătură cu membrul PRM, Anca Cîrcu.La tv a apărut cetățeanul,nu membrul de partid. Circul intens mediatizat al scandalului cu Vadim urmărea desfințarea partidului.

Acum cînd Plenara Consiliului Național a hotărît destituirea conducerii PRM și alegerea echipei ce va organiza Congresul Extraordinar,forțele politice interesate nu acceptă situația. Ele nu doresc un PRM reformat, care poate deveni o alternativă pentru poporul debusolat și mințit. Mai bine pentru ei un Vadim folosit la emisiuni și un partid în derivă, decît unul reformat cu o conducere viabilă și care să ofere ceva concret românilor,nu doar minciuni și promisiuni.

La această acțiune domnișoara în cauză nu are nici un merit. Însușirea unor atribuțiuni în demolarea lui Vadim și a vechii conduceri nu sunt reale. Războiul mediatic sau din instanță îl poate duce cu Vadim,nu cu PRM. Filialele știu ce au de făcut.Filiala județeană vă mulțumește pentru candidatura din campanie și vă roagă să încetați orice altă asociere a numelui dv cu Filiala Județeană a PRM,Bistrița Năsăud.

RUGĂM PRESA CENTRALĂ ȘI LOCALĂ SĂ ÎNȚELEAGĂ REALITATEA.ORICE ASOCIERE NE ADUCE ATINGERE ȘI NE ȘTIRBEȘTE IMAGINEA FILIALEI !

Vă mulțumim pentru înțelegere !

Bistrița 17 iun 2013 Biroul de Presă al PRM,BN.

1 reply on “ANCA CARCU, spaima lui Viorel COTUTIU! PRM B-N se mai dezice o data de sexoasa politiciana! Oare de ce?”

Leave a Reply