Categories
Afaceri Agenda Business News Recomandate Stirea Zilei

VIDEO/FOTO: Ocolul Silvic Valea Șieului la 10 ani de activitate. Proprietarii padurilor si administratorii au sarbatorit succesele

În vara anului 2003 se înființa Ocolul Silvic Valea Șieului ca structură proprie de administrare a pădurilor Asociației Proprietarilor de pădure „Valea Șieului”, constituită de 10 primării: Budacu de Jos, Batos, Dumitra, Mărișelu, Monor, Șieu Măgheruș, Șintereag, Șieu, Șieuț și Șieu Odorhei.

În timp activitatea Ocolului Silvic a atras atenția mai multor proprietari de păduri, care au și apelat la serviciile acestui colectiv, astfel că suprafața pădurilor administrate de Ocolul Silvic “Valea Șieului” Bistrita este de 13665 ha, proprietate a 12 primarii, 15 asociații de persoane fizice, 36 de biserici și circa 900 de proprietari persoane fizice.

La împlinirea a 10 ani de activitate membri Asociației Proprietarilor de pădure „Valea Șieului” și angajații Ocolului Silvic Valea Șieului s-au întâlnit la Hotel Codrișor pentru a socializa și pentru a sublinia roadele muncii de echipă.

Șeful Ocolului Silvic, ing. Silviu Cira a prezentat celor prezenți la întâlnirea festivă și un scurt bilanț, mulțumind pentru rezultatele obținute colaboratorilor, angajaților și nu în ultimul rând administrațiilor locale, fară de care proiectele nu se pot implementa.

Geta Singeorzan

Leave a Reply