Categories
Inedit News Timp liber

Herghelia Beclean găzduiește o nouă ediție a Campionatului național de atelaje

Herghelia Beclean va găzdui între 28 și 30 iunie o nouă ediție a Campionatului național de atelaje la care vor concura cluburi hipice reprezentate de driveri și de cai cu palmares de nivel național și internațional.

Concursul va începe vineri 28 iunie la ora 9.00 cu ședința tehnică. De la 10.30 va fi controlul sanitar-veterinar, iar de la ora 12.00, proba de prezentare și dresaj. La ora 18.00, echipajele vor porni în recunoașterea traseului de maraton

Sâmbătă 29 iunie de la ora 10.00 va fi proba de marathon. La ora 19.00 va fi festivitatea de premiere a pentru probele de dresaj și maraton. Duminică 30 iunie, concursul va începe la ora 10.30 cu proba de obstacole. Premierea va fi la ora 13.00.

Juriul de teren este format din ing. Kelemen Melinda ! președinte, dr. Kelemen Atilla (delegat tehnic), dr. Anca Bogdan, Benedek Lucacs ! membri. Din comitetul de onoare fac parte prefectul Ioan Țintean, președintele CJ Radu Moldovan, directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, vicepreședintele Federației Ecvestre Române, Kelemen Atilla, directorul DSVSA Bistrița-Năsăud, Ioan Bogolin. Directorul concursului este Traian Lăpuște, directorul Hergheliei Beclean.

Foto: Timp Online

Leave a Reply