Categories
Bistrita Comunitate Cultura News Stirea Zilei

FOTO: Sute de bargauani au sarbatorit Rusaliile la spectacolele organizate de primarul TUDOREL CIOTMONDA

In zi de sarbatoare sute de bargauani au raspuns invitatiei Primariei si Consiliului Local Josenii Bargaului, care au organizat, nu unu, ci doua spectacole folclorice, dar in sate diferite, in Mijlocenii Bargaului si apoi in Josenii Bargaului.

Tudorel Ciotmonda, primarul comunei Josenii Bargaului, ne-a declarat ca “spectacolele nu se organizeaza doar in campaniile electorale, oamenii au nevoie de momente de voie buna, de deconectare de la viata de zi cu zi, mai ales in zi de sarbatoare. Din acest motiv atunci cand exista posibilitatea si momentul este oportun ii mai scoatem pe oameni din case, sa socializam, sa ne bucuram de zile frumoase si de copii nostri talentati, care urca pe scena.”

Totodata edilul a tinut sa-i multumeasca public presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, pentru ajutorul acordat in organizarea evenimentelor. “Pe langa tinerii care activeaza la ansamblul nostru, Flori Bargauane, au fost alaturi de noi si interpreti de mare valoare ai ansamblului profesionist Dor Romanesc, al Centrului Judetean pentru Cultura, carora le multumesc, si pentru acest lucru multumesc domnului presedinte Emil Radu Moldovan.” a conchis Tudorel Ciotmonda, primarul comunei Josenii Bargaului.

Timp de aproape doua ore atmosfera a fost incendiara atat la Mijloceni cat si la Joseni, oamenii venind in numar mare la spectacole, in ciuda caldurii si a aerului irespirabil. Bineinteles ca dupa momentele artistice, din partea administratiei locale, fiecare spectator a fost servit cu o bere rece, care a mers de minune cu niste mici, iar cei mai curajosi au baut si o tarie …  Si uite asa s-au sarbatorit Rusaliile in comuna Josenii Bargaului, cu muzica buna, mancare si bautura.


Geta Singeorzan

Leave a Reply