26/09/2017

Primarul din RODNA si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de colegii din BPJ, la intalnirea politica de la Spermezeu

Doctorul veterinar Alexandru Nascan, primar al Comunei Rodna, aflat la cel de-al patrulea mandat, a implinit o frumoasa varsta, ocazie cu care ii uram si noi un sincer “La multi ani!”, multa sanatate si impliniri atat pe plan profesional cat si personal, dar si multa putere de munca pentru a duce la bun sfarsit proiectele pe care le-a planificat pentru dezvoltarea comunitatii din care face parte.

Chiar si in zi aniversara Alexandru Nascan si-a impartit timpul pentru a fi aproape de toti cei dragi. Si-a onorat programul de serviciu, dupa care si-a cinstit colegii din primarie, o echipa pe care se bazeaza, alaturi de care a reusit sa schimbe fata comunei Rodna si alaturi de care si-a dorit sa petreaca momente frumoase si de ziua sa.

Normal ca nu a uitat de familia politica, s-a prezentat la BPJ PDL BN, desi distant dintre Rodna si Spermezeu nu este de ignorat, unde a primit multe urari, felicitari, chiar si mici atentii, atat de la colegii primari, cat si de la presedintele partidului, deputatul, Ioan Oltean.

Cu siguranta dupa o zi incarcata de emotie, Alexandru Nascan s-a bucurat de realizarile din cei este 60 de ani de viata in sanul familiei.

Geta Singeorzan