FOTO: Primarul comunei Sînmihaiu de Câmpie a organizat prima ediție a Zilelor comunei și vrea ca evenimentul să devină permanent: „O dată pe an trebuie să avem și noi o sărbătoare!”

Ioan Mate, primarul comunei Sînmihaiu de Câmpie, consideră că locuitorii comunei merită și au nevoie de o zi în care să socializeze și să se bucure de un spectacol folcloric de calitate, a fost înțeles de consilierii locali și astfel, în timp record, în doar o săptămână a organizat prima ediție a Zilelor Comunei Sînmihaiu de Câmpie, care a fost primită cu mare încântare de locuitorii comunei.

Timp de câteva ore, în ciuda căldurii insuportabile, oamenii din Sînmihaiu de Câmpie, și nu numai, au stat ochi și urechi la tot ce s-a întâmplat pe scena amenajată în centrul localitații. Au profitat de fiecare colț umbrit și de fiecare moment pe care Ioan Mate și aparatul din cadrul Primăriei l-au pregătit pentru a le descreți oamenilor frunțile.

Fiecare s-a răcorit cum a știut, dar de la începutul și până la finalul spectacolului publicul a trăit alături de interpreți și dansatori, de mare interes fiind chiar și intervențiile oficialităților locale și județene. Alături de primarul comunei și de oamenii acestor locuri au fost în ceas de sărbătoare președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Popescu, directorul Direcției Finanțelor Publice a Județului, Crin Pântea, deputatul Daniel Suciu, deputatul Stelian Dolha, senatorul Ioan Deneș, dar și colegi primari din comunele învecinate.

După succesul acestui prim eveniment, Ioan Mate le-a promis cetățenilor că la anul sărbătoarea va fi de o mai mare anvergură și chiar va încerca să transforme manifestarea într-o tradiție.

Geta Singeorzan

Leave a comment