Categories
Agenda Comunitate Inedit News Sat online Stirea Zilei Timp liber

VIDEO/FOTO: TRAIAN SIMIONCA a adus veselia la LIVEZILE. Tot satul s-a mobilizat pentru sarbatoare

Se anunta mare sarbatoare in Livezile. Zeci de tineri imbracati in tricouri galbene, inscriptionate cu “Primaria Livezile”, inarmati cu torte si  insotiti de majorete si tobosari au dat startul Zilelor Comunei Livezile. Pentru a-i mobiliza pe oameni si pentru a-i invita la eveniment Traian Simionca, primarul comunei, a gandit un imn, care a rasunat din doua masini, iar alaiul  colorat si galagios a pornit de la primarie pe DN 17, urcand apoi pe strada Crucii. Traseul a cuprins mai multe strazi secundare, astfel fiind strabatuta in  mare parte toata localitatea.

Traian Simionca, primarul comunei, a decis ca in acest an sa comaseze programul zilelor comunei cu sarbatoarea sasilor,a 12-a ediție a ”Wiesenfest” ! o serbare câmpenească organizata anual la Livezile.

Astfel timp de doua zile toti livezenii, dar si bistritenii sunt asteptati pe platoul din apropierea Primariei Livezile la o bere si un mic, la care va merge de minune muzica buna si momentele artistice pregatite de organizatori. Programul va incepe sambata pe 29 iunie in jurul orei 12 si se va incheia abia duminica seara. Pe langa spectacolele pregatite, fiind gandit si un program pentru tinerii dornici de distractie, care se vor putea chefui sambata noapte in aer liber.

Geta Singeorzan

Leave a Reply